Haberler

Özdağ'dan Manisa Eğitim-bir-sen'e Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner’e ve yönetimine ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner'e ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Özdağ'a AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Bu bir bayrak değişimidir. Daha önce Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanlığını başarıyla sürdüren Mehmet Emin Sofuoğlu beyefendinin görevinden ayrılması üzerine bayrağı Mesut Öner beyefendi devralmıştır. Kendisinin de görevini başarıyla sürdüreceğinden şüphemiz yoktur. Size ve yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Demokrasileri anlamlı kılan sivil toplum kuruluşlarıdır, vakıflardır, derneklerdir. Bir ülkede ne kadar çok sendika varsa, bir ülkede ne kadar çok dernek, vakıf varsa o ülkede demokrasi o kadar güçlü ve zengin demektir.Bir yandan demokrasimizi kuvvetlendireceğiz, bir yandan ekonomimizi kırılgan olmaktan çıkarıp sağlam bir ekonomiye sahip olacağız. Bunu sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağız. İnsan unsuruyla yapacağız. Özellikle Memur-Sen ailesi demokrasinin Türkiye'de sağlamlaşması noktasında çok ciddi hizmetler yaptılar. Aynı zamanda kendi üyelerinin sosyal, kültürel, ekonomik, siyasal haklarını, özlük haklarını alma noktasında da mücadele ettiler. Hizmetleriniz daim olsun." şeklinde konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ise "Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan'ın Eğitim-Bir-Sen'i 1992'de 14 arkadaşıyla birlikte kurmuştur. O gün birlerle başlayan hak ve özgürlük mücadelesi bugün dört yüz binlere ulaşmış, Türkiye'nin en büyük sendikası haline gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen, özelde eğitim çalışanlarını, genelde ise milletin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün karşısında, mazlumun yanında yer alan bir sivil toplum kuruluşudur. Kadim medeniyetimizin yeniden ihya ve inşasında sorumluluk alan ve mücadele eden bir sendikayız. Nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Selçuk Özdağ AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title