Haberler

Özdağ: "Arabamızı, Uçağımızı Biz Yapacağımız İçin Başımıza Belalar Yağıyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın ziyareti ve konuşması - "Arabamızı, uçağımızı biz yapacağımız için başımıza belalar yağıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın ziyareti ve konuşması - "Arabamızı, uçağımızı biz yapacağımız için başımıza belalar yağıyor. Recep Tayyip Erdoğan'a, Ahmet Davutoğlu'na, AK Parti'ye düşman oldular. Biz bu engelleri, milletimizle aştık" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Arabamızı, uçağımızı biz yapacağımız için başımıza belalar yağıyor. Recep Tayyip Erdoğan'a, Ahmet Davutoğlu'na, AK Parti'ye düşman oldular. Biz bu engelleri, milletimizle aştık" dedi.AK Parti'den Manisa milletvekili seçilen Selçuk Özdağ ile Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Demirci ilçesini ziyaret etti.Özdağ, Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi önünde yaptığı konuşmada, partilerinin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Adnan Menderes'in başlattığı özgürlük ve kalkınma hamlelerini aynen devam ettirmek istediğini söyledi. "Demirel 6 defa gitti, 7 defa geldi. Özal da aynı kalkınma hamlelerini yapmak istedi" ifadelerini kullanan Özdağ, "Bizim büyümemizi istemiyorlardı. Her zaman darbecileri, sermaye babalarını, kirli ve şantajcı medya patronlarını başımıza musallat ettiler. Erdoğan parti kurduğunda da 'gelir ve gider' dediler. Onların bir hesabı varsa, milletin ve Allah'ın da bir hesabı vardı" diye konuştu.Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da önünün kesilmek istendiğini belirten Özdağ, şöyle devam etti: "Başımıza HDP'yi bela ettiler. Birileri HDP'ye, barajı aşsın, AK Parti tek başına iktidar olmasın diye destek verdi. AK Parti tek başına iktidar olursa Batı küçülecek, Türkiye büyüyecekti. 7 Haziran seçimlerinde hedefleri, CHP, MHP ve HDP ile koalisyon hükümeti kurulmasıydı, olmadı. Bu sefer bize CHP'yi yamamak istediler. Bu CHP ile kim koalisyon kurduysa iflah olmadı. Çünkü CHP her şeye, özgürlüğe, kalkınmaya karşı. Arabamızı, uçağımızı biz yapacağımız için başımıza belalar yağıyor. Recep Tayyip Erdoğan'a, Ahmet Davutoğlu'na, AK Parti'ye düşman oldular. Biz bu engelleri, milletimizle aştık."Alparslan Türkeş'in, anayasanın değişip başkanlık sisteminin gelmesini istediğini anlatan Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkeş'in yolunda olmadığını söyledi.Özdağ, seçime gidip kendilerini yenilediklerini dile getirerek, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu köylerde ne varsa AK Parti yaptı. 7 Haziran'dan önce 1,50 dediği mazota 1 Kasım'a giderken 1,80 diyen Kılıçdaroğlu, muhalefetteyken vaadine zam yapan tek genel başkandır. Vaadi verene değil, vaadi yapana bakacağız" dedi.Demirci'ye yapılan yatırımlara değinen Özdağ, Durhasan, Güveli, Hüdük, Ayvaalan ve Alaağaç sulama göletlerinin yapımının sürdüğünü, Kılavuzlar ve Yeşiloba sulama göletlerinde ön proje ihalelerinin gerçekleştirildiğini, yeni devlet hastanesinin de bir ay sonra hizmete açılacağını kaydetti.Özdağ, konuşmasının ardından Yeşiloba Bıçak Ekibi ile harmandalı oynadı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Selçuk Özdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title