Haberler

Özcan Yeniçeri'nin Fıkrası, Bahçeli'yi Güldürdü

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu'nda, 62. hükümet programının üzerindeki görüşmeler öncesi Bahçeli kuliste gülerken görüntülendi.

Sert mizacıyla tanınan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 62. Hükümetin programı görüşmeleri öncesi kuliste Özcan Yeniçeri'nin anlattığı fıkraya güldü.

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete yönelik sert eleştirileri ile gündeme gelen MHP Lideri Bahçeli'nin TBMM Genel Kurulu'ndaki neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. MHP'li Yeniçeri ile konuşurken keyiflendiği gözlenen Bahçeli'nin anlatılan fıkraya güldüğü ortaya çıktı.

İşte Bahçeli'yi güldüren o fıkra;

"Geçmiş zamanlarda bir kadızade varmış. Bu kadızadenin, birinden uzun süredir alacağı varmış. Bir türlü alamıyormuş parasını geri...

Sonunda çareyi Kadı’ya gitmekte bulmuş.

Kadı’nın huzuruna çıkmış borçlu ve alacaklı.

Ve sormuş Kadı borçluya; 'Neden ödemiyorsun borcunu?'

Borçlu yanıtlamış; 'Ben parayı bulduğumda alacaklıya ulaşamıyorum. O bana ulaştığında da param olmuyor. Bu nedenle bir türlü ödeyemedim.'

Ve sonuçta…

Kadı kararını vermiş: Alacaklının hapse konmasına; borçlunun parası olduğunda hapse gidip ödemesine…"

Bahçeli’nin yolsuzluk operasyonunu ve polislerin tutuklanmasını hatırlattığı gerekçesiyle bu fıkraya güldüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Özcan Yeniçeri Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

İbrahim KIYAR:

Ben adamın adamı değil DAVAmın adamıyım ancak SN. Genel Başkana eleştirenler önce kendilerini gözden geçirsin. Sn Genel Başkan Mesut Yılmaxz gibi Bu Partiyi 40 Lardan alıp 2 lere düşürmedi sizler Genel Başkana eleştireceğinize Tabanda Davanızı anlatarak insanların teveccühünü kazanın ki başarısızlıkta eleştirmeye YÜZÜNÜZ olsun BEYLER

38
5
yanıtYanıtla
ali:

Bunca hezimete rağmen sayın Bahçeli halen gülebiliyorsa pes doğrusu

27
14
yanıtYanıtla
cabbar:

tam cukkkkkk diye oturmuş ama anlayan kim?

25
13
yanıtYanıtla
try:

gulen maymun. . . . . . . . . . . . . . . ))

9
25
yanıtYanıtla
boş-durma:

bu başçelimsiz yaa kahkaha atar yada ortalarda meydanlarda ip sallar

11
19
yanıtYanıtla
GÖKAN:

SEN ANCA KENDİNE BAK SONRA DÖN AYNADA KENDİNİ YARGILA

yanıt0
yanıt0
aktaş:

adamsın bahçeli seviyoruz seni

18
11
yanıtYanıtla
BAYBURTLU:

BAHÇELİ UTAN BİRAZ SIKIL BİRAZ. MHPNİN BAŞINDAN ÇEKİL. KOLTUĞA YAPIŞMA ARTIK. KENDİNİ BİR BSEY ZANNETME SEN ÜLKÜCÜ HAREKETİ BİTİRDİN. SAN AKPLİ VE PKKLAIR DESTEK VERİYOR. GÖR BUNU. MHP BU GÜNKÜ REZİL DÖNMENDE YÜZDE 20 ALAMIYORAS SUÇ SENDEDİR.

10
14
yanıtYanıtla
SELİM:

Bahçeli iyi bir isim olsada kan değişikliği şarttır bunu inkar etmemeli kimse.

19
5
yanıtYanıtla
Bahçesiz:

Hahahaha çok komikmiş alemsin Bahçeli :D :D

13
9
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title