Haberler

Özcan, STK Temsilcileriyle Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, kentteki sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, bazı STK ve dernek yöneticileri ile öğretmenevinde bir araya geldi. STK Temsilcilerinin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Özcan, tek tek notlar aldı ve kendisine gelen soruları cevapladı.

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin son günlerde yaşanan olaylardan duydukları rahatsızlığı dile getirdiği toplantıda konuşan Özcan, olayların Şanlıurfa'nın imajını olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Son dönemde meydana gelen olaylardan sonra Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin gibi yerlerde, insanların yatırım yapmak istemediklerini aktaran Özcan, şunları kaydetti: "Son günlerde meydana gelen olaylar karşısında Şanlıurfa'da yatırım yapmak isteyen insanların son iki günde yaşanan olaylar nedeniyle gelmek istemediklerini ifade ediyorlar. Son 2 günde meydana gelen olaylar yatırım konusunda Şanlıurfa'nın imajını olumsuz bir şekilde etkilemiştir.

Şanlıurfa turizmin ve huzurun başkenti diyoruz ama son günlerde yaşanan ve meydana gelen olaylar Şanlıurfa'mızı olumsuz yönde etkilemiştir.

Şu anda devam eden çözüm ve barış süreci nedeniyle başta Şanlıurfa olmak üzere diğer bölge illerinde gerçekten çok güzel bir şekilde çalışmalar devam ediyordu. Ama son zamanlarda meydana gelen olaylardan sonra Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin gibi yerlere, insanlar artık gelip burada yatırım yapmak istemiyorlar ve çekiniyorlar.

Son günlerde meydana gelen olaylarda 2 yıldır huzur ve barış içerisinde olan bu illerimiz yapılan yanlış algılar nedeniyle maalesef bu illerimizde yatırımlar durma noktasına gelmiştir.

Bugün burada sizlere de bir arada bulunmaktan son derece kendimi mutlu hissediyorum ve bugün sizlerle bir milletvekili olarak değil, Şanlıurfa'da ölmek isteyen ve burada defnedilmek istenen bir kişi olarak bugün sizleri dinliyorum. Şanlıurfa'da bulunan STK'lar Şanlıurfa'da söz sahibi olmalılar ve gerçekten Şanlıurfa'da adına gerçekleri söylemek zorunda olmalılar, bir yanlış yapılıyorsa bunu ifade etmeliler ve bunu ifade etmekten de çekinmemelidirler."

Toplantı daha sonra basına kapalı şekilde üç saat sürdü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Halil Özcan Diyarbakır Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title