Haberler

Özbek, Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

Milli Eğitim Zonguldak İl Müdürü Turgut Özbek, okullarda yapılan bakım ve onarımlar hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Zonguldak İl Müdürü Turgut Özbek, okullarda yapılan bakım ve onarımlar hakkında bilgi verdi.

Zonguldak'ta toplam 54 ilkokul ve ortaokullarda bakım ve onarımların devam ettiğini, lise düzeyinde de 12 okulda bakım ve onarımların yapılacağını belirtti. Özbek açıklamasında, "Bizler 2013-2014 eğitim öğretim yılı 13 Haziran'da tatil oldu. 1 Temmuz itibariyle öğretmenlerimiz tatile girdi. Bizlerde okul yöneticileri tatil yapmıyoruz. Okullarımızı 2014-2015 eğitim öğretim yılına daha iyi bir hale getirmek için küçük onarımlar, büyük onarımlar çalışmaları devam ediyor. İlimizde toplam 54 ilkokul ve ortaokullarda bakım ve onarımlar devam ediyor. Lise düzeyinde de 12 okulumuzda bakım ve onarımı yapılacak. İnşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılına öğrencilerimiz daha iyi bir ortamda eğitim öğretim görecekler. Çocuklarımızın tatili iyi bir şekilde geçirmelerini diliyorum" dedi.

EREN ENERJİ MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AÇILACAK

Aynı zamanda Eren Enerji tarafından yeni eğitim öğretim yılında Eren Enerji Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Kilimli'de açılacağını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Özbek, "Bu arada özellikle Kilimli'de yapımı devam eden ve biten Eren Enerji'nin yaptığı Türkiye'de tek okul olan Eren Enerji Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışı 15 Eylül 2014 eğitim öğretim yılında olacak. Bizi sevindiren durum bu okulun 16 derslik olması ve 200 kapasiteli yurda ve pansiyona sahip olması. Burada elektrik elektronik teknolojisi, elektrik tesisatları, pano montörlüğü, elektromekanik taşıyıcılar bakım onarım, endüstriyel bakım onarım ve yüksek gerilim sistemleri dalları, endüstriyel otomasyon teknolojileri alanı endüstriyel kontrol ve mekatronik dalları, kimya teknolojisi alanı kimya laboratuarı ve proses dalları, makine teknolojisi alanı makine bakım onarım dalı, metal teknolojisi alanı çelik konstrüksiyon yani enerji ile ilgili ne kadar dal varsa bu okulumuzda açıldı. Enerji ile ilgili ihtiyaç duyulan ara elaman bu okulumuzda yetişecek. İnşallah ilimizde ve tüm Türkiye çapında buraya öğrenciler gelecek. Enerji piyasasında yurt dışından gelen bu işgücü artık ülkemizde yetişmiş olacak. Genellikle enerji piyasası Çin'den gelen kişilerle bu işler yürütülüyor. Kendi ülkemizde yetişen öğrencilerimiz bu bölgedeki alanlarda hizmet verecek ve iş sahibi olmuş olacak. Bu okulu kazandıran Eren Enerji sahiplerine, yönetim kurulana teşekkür ediyoruz. Zonguldak'a hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Enerji Zonguldak Türkiye Kilimli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title