Haberler

Özbayraktar: "Bir Olduğumuzda Ne Kadar Güzel İşler Çıkardığımızı Görüyoruz"

Orhan SENCER - İSTANBUL / DHAİstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Darülaceze yararına düzenlenen, 'Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada' adlı organizasyon öncesinde basın mensuplarına konuştu.

Orhan SENCER - İSTANBUL / DHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Darülaceze yararına düzenlenen, 'Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada' adlı organizasyon öncesinde basın mensuplarına konuştu.

"Bir olduğumuzda ne kadar güzel işler çıkardığımızı hep beraber görüyoruz" diyen Özbayraktar, konuşmasını şöyle sürdürdü.

"Bugün Darülaceze için sanatçılar, sporcular, bizler, bürokrasi herkes burada. Birlikte bir hayır işliyoruz aslında. Darülaceze'deki insanlar için yapılan bir organizasyon bu, bütün gelirleri oraya aktarılacak. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Tabii ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş Bey'in de bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almamız için bize verdiği talimatlar var. O talimatlar doğrultusunda biz organizasyonlar gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir koşu yapıyorsak iyilik koşusu haline getirmeye çalışıyoruz. Bir iş yaparken mesaj vermemiz lazım, bu iş de onlardan bir tanesi. Basınıyla, sanatçısıyla, sporuyla, vatandaşıyla hepimiz bir olduk ve çok güzel bir iş yapıyoruz. Bütün katılanlara çok teşekkür ediyorum."

Özbayraktar ayrıca, organizasyona katılan ünlü futbolcular için de, "Ne kadar güzel bir şey. Herhangi bir ücret almadan burada bir hayal uğruna burada mücadele edecekler. Bundan dolayı çok mutluyuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Darülaceze birlikteliği ile onların da bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sinan Erdem Darülaceze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title