Haberler

Özbakır: "Hedefim Zonguldak'ı Teşvikte 5. Sıraya Aldırmak"

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, Ereğli Kışla Sanayi Sitesi esnaflarını ve çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, Ereğli Kışla Sanayi Sitesi esnaflarını ve çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında seçim çalışmalarını ve Başbakan'ın Zonguldak mitingini de değerlendiren Özbakır, en büyük hedefinin Zonguldak'ı teşvikte 5. sıraya aldırmak olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde Ereğli'ye gelen AK Parti Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte Kışla Sanayi Sitesi esnaf, çalışan ve müşterilerine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak yeni itfaiye istasyonuna uğrayan Özbakır, burada itfaiye personelinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İtfaiye müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbakır, seçim çalışmalarının güzel gittiğini 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkarak Zonguldak' a hizmet getirmeye devam edeceklerini söyledi. Özbakır konuşmasında "24 Nisan itibari ile listenin açıklanmasıyla çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. İl İlçe ve Köylerde programlar yapıyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Vatandaşlardan aldığımız tepkiler çok olumlu. Vatandaşlarımız şunu bilsinler ki biz bu seçimlerden de galip çıkacağız" dedi.

"MİTİNGİMİZ ÇOK GÜZEL GEÇTİ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Zonguldak' a gelişini de değerlendiren Özbakır "Başbakanımızın Zonguldak' a gelişi gayet güzel geçti. Sizler de gördünüz. Katılım çok güzeldi. Hatta yoğun güvenlik önlemleri ve yerin kalmamasından dolayı bir çok partili ve mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız geri dönmek zorunda kaldı. Başbakanımız gelişiyle birlikte çok güzel müjdeler verdi. Bunlardan bir tanesi Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nun (TTK) kapanmayacağı. Bunu kesin olarak söyledi. Sadece TTK'nın revize edilip daha verimli hale getirileceğini söyledi. Onun haricinde Başbakanımız konuşmasında belirttiği Zonguldak' ta Filyos projesini belirtti. Filyos projesine gerekli önemin verileceğini, o konuyla ilgili olarak açılan davaların kısa sürede sonuçlanarak Filyos projesinin de 200 milyon liraya yapılan ihalesinin de tamamlanıp limana başlanacağını söyledi. Ayrıca yolların durumu hakkında da 2016 yılı sonuna kadar tüm çevre yollarının tamamlanacağını belirtti. Başbakanımız mitingden çok memnun kaldı. Hatta miting sonrası bile belirli süre kaldı. Çarşıda yürüyerek vatandaşlarla el sıkıştı. Yoğun ilgiden memnun kaldığını orada da memnun kaldığını söyledi. O nedenle de mitingimizin çok güzel geçtiği kanaatindeyim" diye konuştu.

"CHP'Lİ BELEDİYELER ÇALIŞMIYOR, HALK BUNLARI BİZE YÜKLÜYOR"

AK Parti'nin bölgeye yatırım yapmadığı iddialarına da rakamlarla cevap veren Özbakır "Eleştirilere hiç kulak asmayın. Birileri diyor ki, 'AK Parti İktidarı buraya ne yaptı?' Bakın, 6 katrilyon 600 milyon liralık yatırım yapıldı buraya. Şu anda Devlet su işlerinin 200 milyon liralık alt yapı yatırımı devam ediyor. Yatırımlar, karayolları çalışmalarına devam ediyor. Tümeller yollar hızla devam ediyor. 6 katrilyon 600 milyon liralık yatırım yapıldı, 7 katrilyon 160 milyon lirada TTK' ya süspansiyon yapıldı. Ak Parti 14 Katrilyon yatırım yaptı. Bunu hiç kimse söylemiyor. TTK' ya bu kadar destek çıkıldıktan sonra bu kadarı nankörlüktür. Halk CHP'li belediyelerin çalışmamasından dolayı ızdırap duyuyor. Bunu da bizim sırtımıza yığıyor. Bakın merkezde ki belediyenin durumuna. Vatandaşın bütün sıkıntısı CHP'li belediyelerin çalışmamasından kaynaklanıyor"

"İŞSİZLİK SORUNU BİR TEK TTK İLE ÇÖZÜLMEZ"

Zonguldak'ta işsizlik sorununun TTK ile çözülemeyeceğini yeni yatırımcıların gelmesi gerektiğini söyleyen Özbakır, bunun da çözümünün kalkınmada öncelikli olarak üçüncü sırada olan Zonguldak'ın beşlere ve altılara çekilmesinden geçtiğini kaydetti. Özbakır konuşmasında "Ben şimdi diyorum ki, Zonguldak kalkınmada öncelikli olarak 3. bölgede. Yatırım çekemiyoruz. Bir tek TTK' ya bağlıyız. Sadece TTK Zonguldak'ı kurtarmaz. Mümkün değil. TTK 3 bin içi alacak. Ne olacak? Birileri alınacak diğerleri ben alınmadım diyecek. Bir tek TTK Zonguldak'ın işsizlik sorununu çözmez. Ben kalkınmada öncelikli olarak 3 deyiz diyorum. 5' e indirmeye çalışacağım. Beşe indirdiğim zaman yatırımcının prim ve vergi avantajı olacağından buraya kendileri yatırım yapmaya gelecektir. Bakın Bartın, Düzce beş ve altıdalar. Yatırım çekiyorlar. Üçüncü sanayilerini kuruyorlar, bizim daha birinci sanayinin yüzde 60' ı dolmadı" dedi.

Özbakır ve beraberindeki heyet daha sonra Kışla sanayi sitesi esnaf ve çalışanlarını ziyaret ederek sohbet etti, kendilerinden destek istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Filyos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title