Haberler

    Bursalı Ozan Tufan: Fenerbahçe'de Forma Giyerim

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin listesindeki 1 numaralı isim olan Ozan Tufan, kulüplerin anlaşması halinde sarı-lacivertli takımda forma giymek istediğini söyledi.

    Fenerbahçe'nin listesindeki 1 numaralı isim olan Ozan Tufan, bu transferle ilgili olarak yakın çevresine konuştu: Kulüplerin anlaşması halinde benim açımdan sıkıntı olmaz. Fenerbahçe'de forma giyerim.

    AVRUPA CEZASI FENER'İN İŞTAHINI KABARTTI

    UEFA'dan, Bursaspor'a gelen ceza, Fenerbahçe'nin Ozan Tufan iştahını kabartmıştı. Sarı-Lacivertliler, devre arasında genç oyuncunun işini bitirmek için düğmeye basmıştı. Peki 19 yaşındaki yıldız bu konuda ne düşünüyor?

    "FENERBAHÇE'DE FORMA GİYERİM"

    Ozan transferle ilgili olarak yakın çevresine konuştu. Başarılı oyuncu, "Kulüpler anlaşırsa, Fenerbahçe'de forma giyerim" ifadelerini kullandı. Sarı- Lacivertliler'deki forma rekabetine de değinen milli futbolcunun, "Benim oynayabildiğim bölgelerde alternatif bulunmuyor. Bu nedenle formayı alacağıma inanıyorum. Ayrıca yeni sezon öncesi kadroda yapılanma olması bekleniyor. Bu da benim forma şansımı artıracaktır" dedi.

    HAYALİ DEVLER LİGİ

    Genç yıldız en büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu ifade ederek, "O müzikle sahaya çıkmayı çok istiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye gidersem bu hayalim gerçeğe dönüşebilir" diye konuştu.

    KAYNAK: FANATİK

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ozan Tufan Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    ALİ:

    GİYERSEN GİY. ÇOK UMURUMDAYDI.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    tc.celal:

    Ozan kardes FB ye gelirsen pisman olmazsin.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title