Haberler

Ozan Tufan Beşiktaş'ta

Güncelleme:

Beşiktaş, Bursaspor'la Ozan Tufan konusunda 6 milyon Euro + Cenk Tosun ve Necip Uysal karşılığında anlaştı.

Quaresma, Rhodolfo ve son olarak da Mario Gomez ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ın transferi için yeşil-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı. Beşiktaş, milli yıldızın transferi için Bursaspor'a 6 milyon Euro + Cenk Tosun ve Necip Uysal'ı verecek.

32 MAÇTA 3 GOL 7 ASİST

Yurt dışında da bir çok kulübün transfer listesinde bulunan ve servet değerinde bonservis bedeli istenen ön liberonun halihazırda Bursaspor'daki aylık kazancı ise sadece 10 bin lira! Geçen sezon 32 maçta forma giyen Ozan, 3 gol atarken 7 de asiste imza atmayı başardı.

BURSASPOR, OZAN'I SATMAYACAK

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çabalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ı 6 milyon Euro bonservis bedeli ve iki futbolcu karşılığında kadrosuna kattığı yönündeki haberler yalanladı. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve yeşil-beyazlı kulübün genç yıldızını satma gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ozan Tufan Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

De SouzaMobil-ANDROID:

Ustte Ozan besiktasta diyosunuz altta yalanlandi diyosunuz.bu nasil habercilik?

16
0
yanıtYanıtla
tòbe tobeMobil-ANDROID:

kardesim attiginiz basliga bak habere bak iyice suyunu cikardiniz

11
1
yanıtYanıtla
carsi:

Pektemegi verin para istemeyin ozan onlarda kalsin gokhan inleri Alin lutfen

10
1
yanıtYanıtla
Barış:

Türkiyede habercilik.

11
0
yanıtYanıtla
HDR:

bu adam Cenk tosunun tırnağı etmez neyine veriyorsun cenki

10
0
yanıtYanıtla
TURGUT BULUT:

PEKTEMETLE KÖYBAŞINI VER KULUP DOKTARU DA BOŞA ÇIKAR BJK RAHATLAR

9
0
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

OZAN TUFAN OKADAR KALİTELİ BİR FUTBOLCU DEĞİL. NİTEKİM BİR ZAMANLAR G. ANTEPTE OYNAYAN TABATA DENİLEN ADAMA DA TRİLYONLAR VERİLMİŞTİ . GELDİDE NAPTI PARALAR AYNEN ÇÖPE. UNUTMAYIN. . . . . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
beşiktaşlıMobil-ANDROID:

Hadi cenk tamamda Necip niye gidiyor

0
9
yanıtYanıtla
CHP'li Mobil-IOS:

Cenk 10 tane Ozan'ı satın alır yalan haber

8
0
yanıtYanıtla
aydinMobil-ANDROID:

cenk tosun ve necip uysal ozan tufandan daha kaliteli oyuncular yonetim sacmalamasin bizim ozan tufana ihtiyacimiz yok

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title