Haberler

Özalp Kaymakamlığından Hasta Anne ve Çocuklarına Yardım Eli

Van’ın Özalp ilçe Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi görevlileri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanları, Yünkuşak Mahallesinde ikamet eden 5 nüfuslu Uçmaz ailesini ziyaret ederek, hasta olan anne ve üç çocuğunu evlerinden alıp Özalp Devlet Hastanesi’ne götürüp sağlık kontrolünden geçirdi.

Van'ın Özalp ilçe Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi görevlileri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanları, Yünkuşak Mahallesinde ikamet eden 5 nüfuslu Uçmaz ailesini ziyaret ederek, hasta olan anne ve üç çocuğunu evlerinden alıp Özalp Devlet Hastanesi'ne götürüp sağlık kontrolünden geçirdi.

Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi görevlileri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları Özalp merkez ve Mahallelerde yaptığı hane ziyaretlerinde, Özalp İlçesi Yünkuşak mahallesinde ikamet eden Nejla Uçmaz'ın evine yapılan hane ziyaretinde, kendisi ve üç çocuğunun hasta olduğunu, hastaneye götürecek imkanının olmadığını belirterek görevlilerden yardım istedi.

Aile Kültür Merkezi görevlileri yaptığı ziyaretin ardından anne ve çocukları yanlarına alarak Özalp Devlet Hastanesine getirdi. Özalp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Barış Özyaşar tarafından, anne ve çocuklarının muayenesi yapıldı. Yapılan muayenenin ardından görevliler, doktorun yazdığı ilaçları alarak aileyi, Aile Kültür Merkezinde misafir ettiler. Anne Nejla Uçmaz, "Ben ve çocuklarım hastaydık ilçeye gelecek paramız yoktu. Bize yardım edip hastaneye getirdiniz. İlaçlarımızı aldınız Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun" diyerek görevlilere teşekkür etti.

Sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından aile tekrar evine bırakıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özalp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title