Haberler

Özal'ın Papağanı, 22 Yıldır "Babasını" Unutamıyor

Güncelleme:

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın papağanı "Cabbar", Özal'ın vefatının üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen fotoğraflarını görünce "baba" diye sesleniyor.

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın papağanı "Cabbar", Özal'ın vefatının üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen fotoğraflarını görünce "baba" diye sesleniyor. Cabbar'ın şu anki sahibi Metin Suna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turgut Özal'ın hemşehrisi olduğunu söyledi.

Antalya'da otel işlettiğini belirten Suna, işi gereği papağan almak istediği sırada hayvan satan bir arkadaşının kendisini arayarak Turgut Özal'ın papağanını almak isteyip istemediğini sorduğunu, bunun üzerine Cabbar'ı satın aldığını dile getirdi.

18 YILDIR BAKIYOR

Suna, 18 yıldır baktığı Cabbar'ı evladı gibi gördüğünü ve gittiği her yere onu da götürdüğünü belirtti.

"KUŞU ALMAMIN SEBEBİ, ÖZAL'I ÇOK SEVMEM"

Turgut Özal ile Malatya'da aynı mahallede yaşadıklarını, yan yana hiç gelmeseler de hep hayranı olduğunu ifade eden Suna, Cabbar'a da Turgut Özal'ın emaneti gözüyle baktığını, bu yüzden de üzerine titrediğini belirterek, "Bu kuşu almamın sebebi rahmetli Özal'ı çok seviyordum, ailece hepimiz severdik. O yüzden aldım. Yani rahmetli Özal'ın diye aldım" dedi.

ÖZAL'I UNUTAMIYOR, FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE 'BABA' DİYOR

Cabbar'ın da Turgut Özal'ı unutamadığını dile getiren Suna, "Turgut Özal'ın resmini görünce duygulanıyor, 'baba' diyor. Biz kuş diyoruz, unutmuştur diye düşüyoruz ama unutma falan yok. Gördüğü zaman 'baba' diyor, duygulanıyor. Her zaman bu kelimeyi kullanmıyor" diye konuştu.

"İNSANLAR, ÖZAL'DAN KALDIĞINA İNANMIYOR"

Suna, Cabbar'ın gittikleri her yerde ilgi odağı olduğunu belirterek, "Cabbar'ı görenlere Turgut Özal'ın papağanı dediğim zaman papağana olan ilgi daha da artıyor. Bazı insanlar Cabbar'ın Turgut Özal'dan kaldığına inanamıyor, şaşırıyor" ifadelerini kullandı. Papağanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Suna, "Onu rahmetli Özal'ın papağanı diye de çok seviyorum. Papağanı 18 yıldır bir evlat gibi büyüttüm. O yüzden vazgeçemiyorum. Cabbar'ı satın almak isteyenler oluyor, insanlar çok istiyor ama benim satmaya niyetim yok" dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

Turgut Özal Metin Suna Antalya Önemsiz Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Türkiye yaşayan vatan haininin bir taneside özaldı ama gene o iyiymiş şimdikiler oooo her dalda oynuyorlar

32
60
yanıtYanıtla
CENNETLİK İNSANLARA BAK:

ÖZAL I ANCAK UC KAĞITCILAR SEVER. CUNKU HALKI KANDIRARAK , UC KAĞITCILARA DEVLETİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİ. BÖYLE ADAM NASIL ALLAH KATINDA İTİBAR GÖRÜR.

5
39
yanıtYanıtla
AKP''li:

baba Özal baba rte

16
24
yanıtYanıtla
MALATYADAN:

MENDERES, ÖZAL, ERDOĞAN, ÜÇ GURUR TABLOSU. . AMA BU ÜÇÜNÜ BİR KUŞ KADAR BİLE ANLAYAMAYAN İNSANLARIMIZIN OLMASI NE ACI.

10
26
yanıtYanıtla
Diyarbakır21mobilWeb@haberler.com:

baba adamdı özal

25
4
yanıtYanıtla
BırindarMobil-IOS:

Gerçek bir devrimci ve halk Adam'ı Allah rahmet eylesin

16
5
yanıtYanıtla
Terzi fMobil-IOS:

Keske sizlerde özalin saçinin bir teli kadar olsaniz asil vatan haini sizler gibi dusunenler

12
5
yanıtYanıtla
asxmobilWeb@haberler.com:

Hayvan kadar sadık insan olabilmek bu zamanda cok ama cok zor imis meger.

16
1
yanıtYanıtla
Mutlu sadrettinMobil-ANDROID:

Üye tahmin ediyorum Turgut Özal türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi lider okadar da iyi bir Müslümandır allah gani gani rahmet eylesin

11
6
yanıtYanıtla
XiyanMobil-IOS:

Özal'a üç Kağıtçı diyenler kesin CHP'li beyinsizlerdir. Çıkarcısınız lan siz. Bu ülkeyi düşünmüyorsunuz.

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title