Haberler

Özakcan, İftar Yemeğinde Şehit Aileleri ve Gaziler ile Buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde iftar programı düzenleyen Efeler Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler ile de iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde iftar programı düzenleyen Efeler Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler ile de iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aydın- İzmir Karayolu üzerindeki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ailesi ile birlikte katıldı. Şehit aileleri ve gazilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği öncesi Efeler Belediye Başkanı Özakcan, eşi ile birlikte tek tek masaları dolaşıp şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

"HER TÜRLÜ İSTEK VE TALEBİNİZ BELEDİYEMİZİN EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİDİR"

Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmenin çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, "Bu Ramazan akşamı ve sohbetinde sizlerle birlikte olmak istedik. Teşriflerinizden dolayı hepinize hoş geldiniz diyerek teşekkür ederim. Her Müslümanın arzulaması gerektiği iki mertebe vardır. Bunlar şehitlik ve gazilik mertebeleridir. Çünkü bunlar, canları pahasına ve inanç sayesinde kazanılan mertebelerdir. Hem Allah katında hem halkımızın nezdinde şahadet mertebesine yükselmek en büyük şereftir. Gazi ise, Allah yolunda vatanı uğruna savaşan ve şehit olmayı düşünerek ancak sağ kalan kişilere verilen addır. Herkese nasip olmayan bu mertebelere erişmiş şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla, minnetle, şükranla anıyorum. Onlar hepimizin yüreğinin bir parçasıdır. Geride kalan şehitlerimizin aileleri ile birlikte, gazilerimiz ve ailelerine, Efeler Belediyesi olarak her zaman emir ve hizmetlerinde olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Aziz şehitlerimizin en önemli hatıraları olan sizlerin, her türlü istek ve talebi Efeler Belediyesi'nin en önemli önceliğidir. Yerel yönetimler, belediyeler doğumumuzdan ölümümüze kadar halkımızın emrinde ve hizmetinde olan görev alanlarıdır. Bu duygu ve düşünce içerisinde sizlerin, halkımızın arasında, yüreğimizde, gönlümüzde, başımızın üstünde yeriniz olduğunu bilmenizi isterim. Bu anlamlı gecede şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan İzmir Aydın Yerel Haberler

title