Haberler

Öz Yönetim İlanına Müebbet Hapis İstemi

Güncelleme:

Batman'da aralarında Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel'in de bulunduğu 54 kişi için öz yönetim ilanı gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Batman'da aralarında Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel'in de bulunduğu 54 kişi hakkında öz yönetim ilanı yaptıkları gerekçesiyle hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Batman'da öz yönetim ilan ettikleri gerekçesiyle aralarında Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel'in bulunduğu 54 kişi hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

"DÜŞÜNCE BEYANI DEĞİL"

İddianamede, öz yönetim açıklamasına katılan kişilerin kitleleri etkileyebileceği konumda olduklarına dikkat çekilerek, yapılan açıklamanın düşünce beyanı olmadığı ve suç unsuru başlangıcı olduğu kaydedildi.

'AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET'

İddianamede, 54 kişi hakkında "Devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülistan Akel Sabri Özdemir Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

ORKUN07:

Yarabbim cezalarını Artırsın okadar insanın evini yıktılar okadar insan öldü

32
3
yanıtYanıtla
siirtli:

vatan ihanet eenin cezası idam olsun. yeter bunlar çok yüz aldı

23
3
yanıtYanıtla
rıdo:

içeride öz yönetilirler artık gerizakalı sürüleri

21
2
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-IOS:

Helal hapishanede ömürboyu öz yönetim yaparlar artık. Bunların yanındakilerinde yeşil kartları vb. Hakları iptal edilsin

20
2
yanıtYanıtla
ardahanlı:

vatana ihanet cezası idamdır

19
2
yanıtYanıtla
Mördak:

vatandaşlıktan atın bu ermenileri !!! gerekirse ailelerini de atın !!!

19
2
yanıtYanıtla
J.Ö.H..:

idam edin bu vatan hainlerini bunların içeride yediği her lokma haramdır

17
3
yanıtYanıtla
Batmane:

Ulan allahsizlar belediye başkanı engel olmasaydi simdi batmandada cukurlar hendekler vardi baskan izin vermedi

1
17
yanıtYanıtla
baba:

Allahım beni iyiki Türk yarattın sana şükürler olsun

15
3
yanıtYanıtla
misafir:

Size oy verdigimiz gün olseydikte bu simarikliginizi ve caniliginizi bilmeseydik kürtlerin asıl düşmanı sizlermişsin iz

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title