Haberler

Öz Yönetim Açıklamasından Tutuklanan Eski Başkana Tahliye

VAN'da sözde öz yönetim açıklamasına katıldığı gerekçesiyle tutuklanan ve 14 ay cezaevinde kalan eski Edremit Belediye Başkanı DBP'li Sevil Rojbin Çetin adli kontrol koşuluyla tahliye edildi.

VAN'da sözde öz yönetim açıklamasına katıldığı gerekçesiyle tutuklanan ve 14 ay cezaevinde kalan eski Edremit Belediye Başkanı DBP'li Sevil Rojbin Çetin adli kontrol koşuluyla tahliye edildi.

İpekyolu ve Edremit ilçelerinde 15 Ağustos 2015'te yapılan sözde öz yönetim açıklamalarına katılan aralarında Sevil Rojbin Çetin'in de bulunduğu 6 sanıklı davanın duruşması 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapıldı. Sevil Rojbin Çetin ve DBP yöneticisi Mehmet Batu'nun hazır bulunduğu duruşmada sanık avukatı Murat Timur yaptığı savunmada, sözde öz yönetim açıklamasını müvekkili Sevil Rojbin Çetin'in yapmadığını belirterek tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti duruşma sonrası 'devletin birliğini ülke bütünlüğünü bozmak' ve 'terör örgütüne üye olmak' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapisle yargılanan Sevil Rojbin Çetin ile Mehmet Batu'nun adli kontrol koşuluyla tahliyesine karar verdi. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Edremit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title