Haberler

Öz Güven-sen Aydın İl Başkanı Aydın'dan Rektör Bircan'a Destek

KESK Şubeler Platformu tarafından ADÜ Rektörü Prof. Dr Cavit Bircan’ı eleştiren açıklamaların ardından Öz Güven Sen Aydın İl başkanı Mehmet Aydın yaptığı basın açıklaması ile Rektör Cavit Bircan’a destek oldu.

KESK Şubeler Platformu tarafından ADÜ Rektörü Prof. Dr Cavit Bircan'ı eleştiren açıklamaların ardından Öz Güven Sen Aydın İl başkanı Mehmet Aydın yaptığı basın açıklaması ile Rektör Cavit Bircan'a destek oldu.

Sendika'nın İl Başkanı Mehmet Aydın, "Sayın eski Rektör Şükrü Boylu, kişilerin bıyığını bile bahane edip her türlü baskıyı yaptığı günleri unuttu galiba. Zülüm görenlerden biri de benim. Hem terör örgütüne destek verip hem de masum gözükme gayretlerini kimse inanmayacaktır" dedi.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada hem sendika başkanı hem de Üniversite'de görev yapan biri olarak mevcut Rektör Cavit Bircan'ı sonuna kadar desteklediklerini ve görevden uzaklaştırılan eski Rektör Şükrü Boylu'nun döneminde yapılanları herkesin bildiğini ifade eden Öz Güven Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Aydın, "Hak ve özgürlük arayışı adı altında yapılanları herkes görüyor. Dönemin Rektörü ve şu anda eylemlere katılan Sayın Prof. Dr. Şükrü Boylu zamanında dini inancı gereğini yapan kişilere yapılan zulümleri ve nerelere sürüldüğünü biliyoruz. Benim şahsıma yapılan baskıları zulmü de herkes biliyor. İnsanları bıyığından dolayı bile baskıya maruz bıraktınız. Sayın Şükrü Boylu döneminde bunların hepsini yaşayıp gördük. Bilim yuvası üniversite içkili eğlenceli alemler yapılan mekan haline gelmişti. Bunu da iyi biliyoruz. Üniversitemiz de çalışan onlarca personel bunu yaşadı herkes tarafından biliniyor. Şimdi Üniversite'nin Rektörü Prof. Dr. Sayın Bircan'a neden bu kadar saldırdıklarını biliyoruz. Herkesin inancına saygı duyulması, üniversitede içkili alemlerin yapılmaması birilerini rahatsız etti. Siz terör örgütüne destek vereceksiniz,Cumhurbaşkanına hakaret edeceksiniz birilerinin de buna seyirci kalmasını bekleyeceksiniz. Vatanını milletini seven herkes bu eylemlerin karşısında durur" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Bircan Aydın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title