Haberler

Öz Finans-iş, İş Sağlığı Eğitimi Veriyor

Öz Finans-İş Sendikası tarafından hayata geçirilen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından desteklenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ projesi kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi konferans salonunda Halk Bank ve Ziraat Bank çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Öz Finans-İş Sendikası tarafından hayata geçirilen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından desteklenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' projesi kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi konferans salonunda Halk Bank ve Ziraat Bank çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Programda Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Abdulkadir Sağlam ve Murat Tekin sendika çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. 2 gün süren eğitimde banka çalışanlarına Meslek hastalıkları ve İşle ilgili hastalıkları, iş kazaları ile ilgili eğitim verildi.

Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sağlam, sendika olarak eğitim programlarını önemsediklerini söyleyerek, "Sendikamız eğitim programlarını önemsiyor. Burada yalnızca üyelerimize bilgi aktarılmıyor, aynı zamanda biraraya gelerek kocaman bir ailenin üyeleri olarak dayanışmamızı pekiştiriyoruz. Sendika olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bütünlüğümüzü koruduğumuz takdirde başarılı olacağız. 32 bin üyemiz ile birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyacağız. El ele, gönül gönüle daha büyük hedeflere doğru yürüyeceğiz" diye konuştu.

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinde üyelere uzmanlar tarafından bilgiler verildiğini ifade eden Sağlam, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından desteklenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi değişik illerimizde sürecek. Program çerçevesinde Meslek hastalıkları, İşle ilgili hastalıklar, iş kazaları, ilk yardım ile ilgili eğitim veriyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Sağlam Murat Tekin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title