Haberler

Öz, Darende'yi Ziyaret Etti

Ak Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, bir dizi ziyaretler için Malatya’nın Darende İlçesine geldi.

Ak Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, bir dizi ziyaretler için Malatya'nın Darende İlçesine geldi. Öz, "Uluslararası baskılarla ortaya çıkan değil milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum" dedi.

Balaban Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Öz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek yapılması gereken işlerin ve ihtiyaçların takipçisi olacağını belirtti.

Daha sonra Darende Belediyesini ziyaret eden Ömer Faruk Öz, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Burada bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz, "Geçtiğimiz 30 Martta yapılan seçimlerle çok şükür ki bu millet AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak ülkesi üzerinde oynanan oyunları bozdu. Fakat ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlar bir türlü bitmedi. Şu anda halkın kendi oylarıyla seçeceği cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ama bu cumhurbaşkanlığı seçimlerini bile milli iradenin yansımadığı, bu milletin adamı olmayan, milletin derdiyle dertlenmeyen, milletin gerçeklerinden habersiz, göbeği dışarıya bağlı olan bir çatı adayla bizim karşımıza çıktılar. Ben burada şunu belirtmek istiyorum, gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız, gerekirse de buradaki teşkilat mensuplarımız bu seçimleri Cumhurun Reisi seçimi anlayışıyla görmeli, siyasi parti seçimi olarak algılamamak lazım, çünkü diğer partilere de oy veren vatandaşlarımızın bu seçimlerde uluslararası baskılarla ortaya çıkan değil milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum" dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, "Sayın vekilimiz, Darendelinin her zaman yanında olduğunu bizlere gösteriyor. Bundan sonraki ilçemizi için yapılacak işler de de hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Belediye ziyaretinin ardından Yazıköy Mahallesini ziyaret eden Ömer Faruk Öz, burada da vatandaşlardan çeşitli bilgiler alarak istek ve sorunları dinledi. Ömer Faruk Öz işlerin bizzat takibini yapacağının sözünü de vatandaşlara verdi.

Ömer Faruk Öz'ün ziyaretine AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Eski Darende Belediye Başkanlarından Abdullah Karakurt eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Faruk Öz Malatya Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title