Haberler

Öz-ağaç İş'ten Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Öz-Ağaç İş Kayseri 2 nolu Sendika Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, 1 nolu Şube Başkanı Yiğit Bekar,1 nolu Şube Sekreteri Bayram Öztürk ve 2 nolu Şube Sekreteri Savaş Saçmalı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC ) Başkanı Metin Kösedağ’ı makamında ziyaret etti.

Öz-Ağaç İş Kayseri 2 nolu Sendika Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, 1 nolu Şube Başkanı Yiğit Bekar,1 nolu Şube Sekreteri Bayram Öztürk ve 2 nolu Şube Sekreteri Savaş Saçmalı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC ) Başkanı Metin Kösedağ'ı makamında ziyaret etti. 13 Mayıs tarihinde olağan genel kurulunu yapan ve üyelerin büyük bir çoğunluğun oyu ile yeniden başkanlığa seçilen Kösedağ'ı tebrik eden Başkan Kıyak, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise zorlu bir maratondan sonra tekrar göreve gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı Öz-Ağaç İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Adnan Kıyak ve yönetimine teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title