Haberler

Oyunculuğu Bırakan Leyla Bilginel, 30 Metrekarelik Tek Odalı Evde Yaşıyor

Güncelleme:

11 yıl önce Amerika'da sperm bankasında hamile kalarak anne olan ve 10 yaşına basan oğlu Kayra ile 3 yıl önce oyunculuğu bırakarak, Phuket'e yerleşen 40 yaşındaki Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş'ta bir kafede objektiflere takıldı.

"ÇAMAŞIRLARIMI AYAĞIMLA TEPİNEREK YIKIYORUM"

Kendi hayatını anlatan 'Bendeki Sen' adlı kitabını çıkartmak için İstanbul'a gelen Leyla Bilginel, Phuket'deki hayatı hakkında, "Paraya hiç önem vermedim. Phuket çok sıcak olduğu için orada yaşamaya karar verdim. 30 metrekare evim var. Evimde televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok. Çamaşırlarımı evde elimle ve ayağımla tepinerek yıkıyorum. Doğadaki bitkilerle besleniyorum. Oyunculukta tam olarak para kazanmadım zaten. Gelen bir iki kira parayla geçimimi sağlıyorum. Çok mutlu bir hayat yaşıyorum. Çocuğum da çok mutlu. Bu hayatı seviyorum. Hiçbir zaman bana gelen tepkileri umursamadım. Bir kez daha bu şekilde çocuk sahibi olmak istemiyorum çünkü annelik duygusunu oğlumla çok iyi çıkartıyorum. Bir sürü çocuklar var dünyada. Bundan sonra kitabımdan kazandığım paraları dünya çocukları için harcayacağım" dedi.

"HAYATIMDA EĞLENCE YOK, AŞK YOK, CİNSELLİK YOK"

Türkiye'ye kesin dönüş yapmayacağını belirten Bilginel, "Çocukluk hayalim, 40 yaşından sonra oğlumla birlikte dünyayı dolaşmak. Çocukların ayaklarına giderek onların sorunlarına hayatımı vermek istiyorum. Oğlumla daha özgür bir yaşam sürme isteğim var. Hayatta kendimi ve çocuğumu yormak istemiyorum. 20 yaşından sonra Kayra kendi hayatını çizmek istiyorsa karışmam. Ben kendi hayatımı çizdim, dünyayı dolaşacağım. Zaman zaman kendime şaşırıyorum. Aylardır hayatımda hiç bir şey yok. Daha önceki hayatımı da biliyorsunuz daha çok aktif gezen tozan bir insandım ve istanbul'da tanımadığım insan yoktu. Şimdi hayatımda eğlence yok, içki yok, aşk yok, sevgili yok, cinsellik yok ve hiçbir şey yok. Böyle çok mutluyum. Yeri geldiğinde saatlerce konuşmadan yaşıyorum. Hangi hayatta olduğumu çözdüm. Hayatımda tek lüksüm var, çocuğumun eğitimi. Sadece başlattığım 'Meleklerin Sesi' adlı sosyal sorumluk projemi anlatıyorum insanlara" şeklinde konuştu.

İşte Leyla Bilginel'in hayatından kareler;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Leyla Bilginel Beşiktaş İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title