Haberler

Oyuncu Tolga Savacı Emekli Maaşını Nafaka Olarak Ödeyecek

Güncelleme:

Nermin Bezmen'le evlenip boşanan Tolga Savacı, maddi anlamda zor günler geçiriyor. Bu yüzden Savacı, ikinci eşinden olan oğluna sadece bin 100 lira nafaka ödeyecek.

Nermin Bezmen'le evlenen Tolga Savacı maddi anlamda zor günler geçirdiğini öne sürdü. Mahkeme, Savacı'nın ikinci eşinden oğluna bin 100 lira emekli maaşını nafaka olarak ödemesini kararlaştırdı

EMEKLİ MAAŞINI NAFAKA ÖDEYECEK

Muğla Dalyan'da işlettiği otel yüzünden büyük borca girdiğini ve aleyhinde başlatılan icra takipleri nedeniyle zor günler geçirdiğini iddia eden eski manken ve oyuncu Tolga Savacı, ikinci eşi Özlem İbrahimoğlu'ndan olan oğlu Toğan Atilla'ya bin 100 liralık emekli maaşını nafaka olarak verecek.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan İbrahimoğlu, 8 yaşındaki çocuk için aylık 2 bin 500 lira iştirak nafakası istemişti. Dava önceki gün görüldü.

"BORÇ İÇİNDEYİM"

7 ay önce Nermin Bezmen'le evlenen Savacı, borç içinde olduğunu belirterek "Davacı kabul ederse çocuğumun velayetini alabilirim. Şu an için aktörlük gelirim yok. Dalyan'da işlettiğim otel nedeniyle büyük borç altına girdim. Hakkımda icra takipleri başlatıldı. 2 bin 500 liralık nafakayı karşılayamam. Oğluma emekli maaşımın tamamını iştirak nafakası olarak ödemeyi kabul ediyorum." dedi.

Mahkeme, tarafların anlaşması üzerine Savacı'nın aldığı aylık bin 100 liralık emekli maaşının, davacı İbrahimoğlu'na iştirak nafakası olarak ödenmesine, bunun her yıl ocak ayında emeklilere verilen zam oranı miktarında artırılmasına karar verdi. Savacı, 3 yıl evli kaldığı İbrahimoğlu ile 2009'da boşanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nermin Bezmen Tolga Savacı Muğla Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

Beton:

Kadin da calissin baksin ogluna tek basina baba bakmak zorunda degil, baska seylere gelince herturlu esitiz diye konusmayi biliyorlar.

41
6
yanıtYanıtla
kara haydar:

yerden göge kadar haklısın kardeşim. lafa gelince eşitlik diyorler. yazıklar olsun bu ülkede ki adaletsiz sisteme.

yanıt1
yanıt4
KAŞIKÇI Mobil-ANDROID:

3 yıl evli kal, ömür boyu bir kadına hayatını ipotek et! Ne adalet ama (!)

40
5
yanıtYanıtla
birisi:

saçmalama nafaka kadına değil çocuğuna

yanıt19
yanıt10
satarili:

umurumda bile değil. benim zor günlerimde hiç arayıp sormadı bile

22
2
yanıtYanıtla
RnBw Devam:

Kadınların bazılarında gram merhamet insaf vicdan yok Yaşanan ne olursa olsun Bunu hakettiğini düşünse haklı dahi olsa o paraya minnet etmez şerefli bir insan Sadece Tolga Savacı için değil bu şekilde sömürülen bir sürü erkek var Utanır insan Bir baba zaten çocuğunun rızkını esirgemez Esirgeyeni tespit ederlerse tıksınlar hapise Nafaka adı altında çocuğun rızkını ödüyor diyerek o parayla gününü gün eden kadınlar var mı Bunu araştırın desek kimsenin gıkı çıkmaz Vicdan kalmamış kimsede yazık

15
4
yanıtYanıtla
RnBw:

Abicim şimdi bu adam hayatını yaşarken ne yapmış ne etmiş bilemem yargılamak bana düşmez zaten ama ben herşeyden şuna çok dikkat ettim ve diğer arkadaşların dikkat etmemesi beni üzdü. . . Kadınlar erkeklere bunu hep yapıyor Misal diyelim ben normal bir memurum gittim evlendim olası bir durumdan boşandık kadın gidiyor davayı kazanıyor senin aldığın para 2500tl olsun değil ama öyle olsun diyelm bunun 1500ü kadına nafaka olsun eee bu adalet mi oluyor şimdi??

17
2
yanıtYanıtla
Seren:

Bütün ünlüler reziller ülkenin yüz kararları bunlardan hiç birşey olmaz kolay para kazandılar şu seda Sayan başta ülkenin reziller

15
1
yanıtYanıtla
adanaliMobil-ANDROID:

ünlü olanlar allaha karşı böbürlenenleri allah rezil bir sekilde olum cezasi veriyor. bakin cok unlulere nasil olduklerine binbakin

10
5
yanıtYanıtla
ABD:

Zaten hiç sevmedim. . Allah yoluna sonradan dönmek işe yaramamış. . .

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title