Haberler

Oyuncu Olgun Şimşek Açıklaması

Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen oyuncu Olgun Şimşek, hayatta başarılı olmak için disiplinli çalışmak gerektiğini söyledi.

Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen oyuncu Olgun Şimşek, hayatta başarılı olmak için disiplinli çalışmak gerektiğini söyledi. Yirmi yıldır oyunculuk yaptığını belirten Şimşek, "Televizyon dizileri kötü örnek oluyor" diyenlere katılmadığını vurgulayarak, "Toplum neyse dizisi de meclisi de medyası da odur" dedi.

Uludağ Üniversitesi'nin, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti'yle ortaklaşa düzenlediği 'Yüz Yüze Söyleşiler' isimli organizasyon dahilinde Uludağ Üniversitesi Rektörlük A Salonu'nda öğrencilerle buluşan Olgun Şimşek, 'Yalan Dünya'daki Selahattin'in komik değil, gerçek olduğunu söyledi. Selahattin'in Türkiye'de yaygın erkek tipini yansıttığı için izleyici tarafından çok sevildiğini savunan Şimşek, Selahattin'in eşini aldatmasının dahi sevimli bulunmasını, herkesin yaşamak isteyip de yaşayamadığı evrensel hisleri cesurca ortaya koymasına bağladı.

İçindeki ilkel duyguları kontrol edebilen insanın medeni insan olduğunu savunan Olgun Şimşek, "Hepimizin içinde bu ilkel duygulardan vardır. Bizim görevimiz bu duyguları iyisiyle kötüsüyle göstermektir" şeklinde konuştu.

Dizilerin toplumu bozduğu yönündeki yorumlara karşı çıkan Şimşek, "Koskoca bir toplum dizilerle genel karakterini bozacaksa burada toplumun eğilimleri tartışılmalıdır" dedi.

Televizyonların izleyiciye kötü örnek olduğunu kabul etmediğini ifade eden Şimşek, "Her toplum kendi medyasını, meclisini ve televizyonunu kendi oluşturur. Toplum neyse dizisi de odur. 'Diziler toplumu bozuyor' demek seyircinin bahanesi. Bir dizi ile bir toplum bozuluyorsa o toplum bozulmaya yer arıyor demektir. Seyretmekle bozuluyorsa seyretme o zaman o diziyi" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Uludağ Üniversitesi Olgun Şimşek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title