Haberler

Kiralık Aşk'tan Ayrılan Elifcan Ongurlar'dan Fanlara Sitem

Güncelleme:

"Kiralık Aşk"tan ayrılan Elifcan Ongurlar, Instagram'dan duygusal bir yazı kaleme aldı. Genç oyuncu dizinin fanlarına ise "sanat ve gerçek yaşamı birbirinden ayırın" dedi.

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk kadrosundan sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Güzel oyuncu Elifcan Ongurlar, Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'tan ayrıldı.

"İŞTE BU BENİM SAHNEM"

Fikret Gallo karakteriyle diziye sürpriz bir giriş yapan Ongurlar, Instagram hesabından takipçileriyle son sahnesine ait bir fotoğrafı paylaşarak duygusal bir açıklama yaptı. Kiralık Aşk ailesine ve hayranlarına teşekkür eden Ongurlar açıklamasında, "İşte bu benim son sahnem! Fikret Gallo karakteriyle "Kiralık Aşk" dizisine girdiğim ilk günü anımsıyorum. Yüksek enerjiye sahip bir ekip, önceden de tanıdığım çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım ve ilk sahnem! Unutamadığım birçok anımı yanıma alarak bu güzel projeden ayrılıyorum. Benim gibi mesleğini aşkla yapan oyuncular görevimizi tamamlayınca hem mutlu oluruz hem de buruk bir duygu kaplar içimizi… Öyle ya da böyle geçen 11 bölüm… Bana inanan @ortaksyapim 'a ilk günden beri beni destekleyen oyuncu arkadaşlarıma, senaryo yazarımız Meriç Acemi'ye, yönetmenlerimiz @barisyos @nolsee @zelihaorman 'a ve beni her zaman gülen yüzleriyle karşılayan, işini çok iyi yapan teknik ekibe çok ama çok teşekkür ederim… İyiki varsınız.

"BİR MUM DİĞERİNİ TUTUŞTURMAKLA IŞIĞINDAN BİR ŞEY KAYBETMEZ"

Tabii ki en büyük takdirim ve en büyük teşekkürüm izleyicilerimize: Bugüne değin KA Fanlarına karşı büyük bir sabır gösterdim… Ama "Bir mum, diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey yitirmez…" Şu andan itibaren sizler için tek dileğim sanat ve yaşam gerçeğini birbirinden ayırmanızdır. Sanatın var olduğu başka yaşamlarda görüşmek üzere. Hepinizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Hoşça kal KA Ailesi!" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elifcan Ongurlar Barış Arduç Elçin Sangu Star Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Internetten vaktim olursa izleyebiliyoru:

Defne dengesizin teki, bazen öyle aptalca davraniyor ki, insan düsünmeden edemiyor. '' bu kizmi bu kadar aptal, yoksa senaristler izleyiciyi bu kadar aptal mi saniyor '' diye. Gercekte nasil oluyorsa öyle yazin su senaryoyu. Ömer, sen akli basinda, olgun bir insansin. Ne isin var senin Defne gibi deli dolu birisiyle, bütün hayatin firtinali gecer. Bence sen Fikreti secmeliydin ki sakin bir hayat seni bekliyor olacakti. Bence Fikret te cok güzel, gözleri bir ömür. Fanatik olacak yasta degilim.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title