Haberler

Oyuncu Çiğdem Batur: Günde 20 Evlenme Teklifi Alıyorum

Güncelleme:

Akıbeti henüz netleşmeyen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Polat Alemdar'ın sevgilisi rolünü canlandıran Çiğdem Batur, sosyal medyadan günde 20 evlenme teklifi aldığını belirtti.

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Savcı Leyla karakterine hayat veren güzel oyuncu Çiğdem Batur, Milliyet gazetesinden Sercan Kısmet'e verdiği röportajda özel hayatı ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İki yıldır ekranda olmayan Çiğdem Batur, Muay Thai dövüş sporuna merak sardı. Yakın zamanda Orta Doğu'daki hayranları için turneye çıkacak olan oyuncu "Sosyal medyadan günde 20 evlenme teklifi alıyorum" dedi

- Muay Thai sert dövüş sporuna ne zaman merak sardınız?

Yaklaşık iki sene önce başladım.

- Hiç yaralandınız mı?

Antrenmanlarda koruma ekipmanları kullanılıyor. İşi öğrendikçe, tekniğiniz geliştikçe ve nereye nasıl vurmanız gerektiğini bildikçe, hasar pek olmuyor. Benimkilerin hepsi acemiliktendi. Hatta ilk zamanlar hocamın gözüne yanlışlıkla yumruk atmışlığım var.

"EKRANDA OLMAYI ÖZLEDİM"

- Profesyonel olarak yapmayı düşünüyor musunuz?

Hocam Cem Bostancı bu konuda çok ısrarcı. Eski profesyonel dövüşçü ve aynı zamanda da Muay Thai Federasyonu resmi antrenörü. Bu konuda çok yetenekli olduğumu düşünüyor. Hatta son bir yıldır ısrarla beni Tayland'daki kamplara götürüp, orada profesyonel müsabakalara çıkarmak istiyor.


- Ekranda iki senedir yoksunuz. Neden bu kadar ara verdiniz?

Bilinçli olarak dizi yapmak istemedim. Hem dinlenmek hem de içinde olmaya değecek bir proje bulamadığım için. Senaryo okuyorum bolca. Özledim ekranda olmayı. Bu ara tiyatro sahnesinde olmak mutluluk veriyor.

- Çıkacağınız Orta Doğu turnesi için ne düşünüyorsunuz?

İnanılmaz heyecanlıyım. Gün sayıyorum gitmek için. Hiç gitmedim ve çok merak ediyorum. Oradakilerle bir araya gelmek için de sabırsızlanıyorum. Turneyi düşündükçe, içimde kelebekler uçuşuyor.

- Orta Doğu'da büyük bir hayran kitleniz var...

Ülkesine davet edenler çok. Bazen giymediğim kıyafetleri ya da kullandığım eşyaları isteyenler oluyor. Günde ortalama 20 tane evlenme teklifi alıyorum.


"ADALET HAYATIMIN TEMEL TAŞI"

- 'Ölüm Yakalar' oyununu anlatır mısınız?

Oyun, kara komedi. Gelenler çok eğleniyor. Mısır'da Kızıldeniz kıyısında kurulan bir kampta geçiyor. Helene ve Phillipe evli ama artık ikisi de heyecanını yitirmiş. Haik ve Foster ise bu çiftimize kampta eşlik eden arkadaşları. Bir gün balık avlamaya giden Foster'ın başına talihsiz bir olay geliyor ve dengeler bozuluyor.

- Adaletin olmadığı bir coğrafyada geçiyor oyun. Böyle bir yerde kendinizi nasıl hissederdiniz?

Adalet kavramı, hayatımın temel taşı. Adaletsiz bir olay karşısında suskunluğumu da koruyamam. Agresiflikle paralel bir olgu.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çiğdem Batur Orta Doğu Milliyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title