Haberler

Oyuncak Bebek İçinde Uyuşturucu Kaçakçılığı

Güncelleme:

Muğla Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ile birlikte 4 kilo esrar, 14 paket eroin torbası, tabanca ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbar sonrası 5 ay süre ile sürdürülen çalışma sonrası Marmaris ilçemiz ile Adana-Aydın ve İzmir illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon düzenlendi. Marmaris'te, KOM Şube müdürlüğü ekipleri narkotik köpek ile birlikte durdurdukları bir araç içinde 4 kilo 221 gram esrar maddesi, 84 gram Bonzai maddesi, 93 adet uyuşturucu hap, tabanca ve tabancaya ait 10 adet mermi ele geçirildi.

Operasyonda E.K., E.E. Ş.B. E.E. H.Y.E. E.P. C.N. A.K. M.D. F.Ç. F.A. F.T. ve M.Ş. isimli 13 şüpheli yakalanırken, şüpheliler uyuşturucu madde satmak suçundan Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Bebek Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title