Haberler

Oyun Bilgisayarlarında Dev Kampanya Victor'dan!

Türkiye'nın oyuncu bilgisayarları alanında yeni markalarından bir tanesi olan Victor, pazarda kendisini kanıtlamayı kısa bir süre içerisinde başardı.

Türkiye'nın oyuncu bilgisayarları alanında yeni markalarından bir tanesi olan Victor, pazarda kendisini kanıtlamayı kısa bir süre içerisinde başardı. Oyuncuların oyuncu bilgisayarlarında aramış olduğu en büyük özelliklerden bir tanesi olan depolama alanı gelişen teknolojiler sayesinde çok büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz yıllarda Steam, Origin gibi ortamlarda oyunların depolanması ve online oyunların da önem kazanması sayesinde depolama alanına ayriyetten bir önem kazandırdı. Şuanda depolama alanları içerisinde en büyük önem taşıyan faktörlerden bir tanesi olan okuma ve yazma hızları oyuncuların en can alıcı noktası. Oyuncuların bu can alıcı noktasını fark etmiş olan Victor geçtiğimiz günler içerisinde Facebook sayfası üzerinden büyük bir kampanya yaptığını açıkladı. 120 GB SSD alan kullanıcılarına 120 GB yerine 240 GB takarak 2 katı depolama alanı sundu. Oyuncuların en büyük sorunlarından olan özelleştirme sorunuda çözen Victor'un bu kampanya ile çok büyük ses getireceğini düşünüyoruz.

>10735937_10205219488229057_1406751763_n >as

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title