Haberler

Oynaması İçin Verilen Balon Patlayınca 5 Aylık Bebek Öldü

Güncelleme:

Karaman'ın Başyayla İlçesi'nde elindeki şişirilmiş balonun patlaması sonucu 5 aylık Eylül Duru Kırpınar öldü.

Karaman'ın Başyayla İlçesi'nde eline oynaması için verilen şişirilmiş balonun patlaması sonucu 5 aylık Eylül Duru Kırpınar öldü.

ANNESİ OYNAMASI İÇİN 5 AYLIK BEBEĞE BALON VERDİ

Olay, 10 Ocak Cumartesi günü ilçeye bağlı Başköy Mahallesi'nde meydana geldi. Ev kadını 25 yaşındaki Didar Kırpınar, oynaması için şişirdiği balonu 5 aylık kızı Eylül Duru'ya vererek yemek yapmak üzere mutfağa gitti. Minik kızın oynadığı elindeki balon patladı. Kızının bulunduğu oturma odasına dönen anne minik Eylül Duru'yu hareketsiz gördü. Acil olarak Başyayla Sağlık Ocağı'na götürülen bebeğin öldüğü belirlendi.

SALONDA HAREKETSİZ GÖRDÜ

Anne Didar Kırpınar, küçük kızının elindeki balonun patlaması üzerine oturma odasına gittiği ve onu haraketsiz görünce hemen sağlık ocağına götürdüğü yönünde polise ifade verdi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ ADLİ TIP KURUMU'NDAN SONRA OLACAK

Yapılan ilk tesbitlerde bebek Eylül Duru Kırkpınar'ın, balon patlamasıyla ağzında oluşan ani hava basıncının akciğerlerine zarar vermesi veya kopan bir balon parçasının nefes borusunu tıkaması sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi. Kesin ölüm nedenini belirlemek için bebeğin cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başyayla Karaman Bebek Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

vatandasmobilWeb@haberler.com:

ALLAH rahmet etsin melege

45
1
yanıtYanıtla
yusuf:

allah rahmet eylesin büyük acı

45
0
yanıtYanıtla
:

ALLAH böyle bir acıyı hiç bir anaya ve babaya göstermesi ALLAH annesine ve babasına sabır versin o şimdi cennette ve en güzel yer ALLAH rahmet etsin nur içinde yatsın

44
0
yanıtYanıtla
MERT EREN:

ALLAH RAHMET EYLESIN. . .

43
0
yanıtYanıtla
IYI OGLU:

yazik benim icim yandi bir baba olarak o annenin farkinda olmadan yaptigi sey hayati boyunca vicdan azabi cekmesine neden olacak allah dusmanimdan bile esirgesin

42
0
yanıtYanıtla
nvnMobil-ANDROID:

kiyamam ya :( içim yandi Allah aileye sabir versin.

36
2
yanıtYanıtla
borucuMobil-ANDROID:

cennet kuşu uçtu gitti allah anne babasına sabır versin anne üzülme boyle olacağını bilemezsiniz

36
0
yanıtYanıtla
asiiMobil-ANDROID:

Allah sabirlar versin canim benim .Anne istermi oyle olsun.

30
1
yanıtYanıtla
MANASTIRLI:

ALLAHIM ONU O KADAR ÇOK SEVMİŞ Kİ CENNETİNE ALMIŞ. ALLAH RAHMET EGLESİN

25
1
yanıtYanıtla
963mobilWeb@haberler.com:

Allah yardım etsin çok üzücü bir olay gerçekten kimsenin başına gelmesin :

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title