Haberler

Öym'lerle İlgili Çalışma Tamam

ÖYM'lerle ilgili çalışma tamam yakında Meclis'te, peki kim ne dedi işte detaylar.

Özel yetkili mahkemelerin tümüyle kaldırılmasını öngören yasal düzenleme için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bakanlar Bekir Bozdağ, Efkan Ala ile bazı parti yöneticileri Meclis'te toplantı yaptı. Bozdağ, ÖYM'lerle ilgili çalışmanın tamamlandığını belirterek, teklif olarak Meclis gündemine geleceğini söyledi. Düzenlemenin önümüzdeki hafta içinde yasalaştırılması hedefleniyor.

Cemil Çiçek : "Düzenleme, ortak bir irade oluşursa çabucak çıkar. Ümit ederiz bulduğumuz çözümler, yeni problemler çıkarmaz. Düzenlemeler yetmiyor, onun iyi uygulanması lazım. Kimsenin tutuklu kalmasını istemem.

Hayati Yazıcı: "5 nolu hard disk, gerçekten sahte ise daha önceki raporlarla da çelişiyorsa mahkemenin bunu sorgulaması lazım. Dava dosyasında tek kanıt bu CD ise, mahkumiyet de ona dayanıyorsa yeniden yargılama olabilir."

Süheyl Batum: "TÜBİTAK'ın son raporu ile anlaşıldı ki, hukukun göz ardı edildiği davalar var. Özel yetkili mahkemeleri kaldırmak tek başına meseleyi çözmez. Aynı zamanda kamunun vicdanını kanatan durumlara ne yapacağız?"

Selahattin Demirtaş: "Ergenekon-derin devlet olayı, Türkiye'de bir gerçek. Kurunun yanında yaş da yanmıştır. Ama 'bunlar kumpastı' demek ilkesizliktir. Kendisine kumpas kurulduğunu düşünen ellerindeki bilgi belgeyi hükümete sunsun"

Oktay Vural: "Özel yetkili mahkemeleri kaldıracağım diye AKP mahkemelerini göreve getirmek isteyen zihniyetle karşı karşıyayız. Asıl tehlike budur. Erdoğan'ın güdümüne giren bu yargının kime faydası olacaktır."

Metin Feyzioğlu: "Balyoz Davasında 5 nolu harddiskin sonradan değiştirildiğinin TÜBİTAK raporuyla belgelenmesi sonucunda yeniden yargılamanın şartları oluşmuştur. Çift başlı ceza yargılamasına son verilmelidir."

Yücel Kayaoğlu ANKARA

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Güncel

Bekir Bozdağ Beşir Atalay Cemil Çiçek Efkan Ala Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title