Haberler

Öyle Bir Yer Seçtiler Ki

Güncelleme:

Adapazarı'nda Kanatlı ve Kümes Hayvanlarını Yetiştirme ve Koruma Derneği'nde horoz dövüşü yapıldı.

Adapazarı'nda Modern Sanayi Sitesi'nde bulunan Kanatlı ve Kümes Hayvanlarını Yetiştirme ve Koruma Derneği'nde horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine polis tarafından gerçekleştirilen baskında, horoz dövüşü yaptırdığı iddia edilen, aralarında 8 dernek yöneticisinin de bulunduğu 46 kişi gözaltına alındı. Horoz dövüşü yaptıranlara kişi başına 169 liradan toplam 7 bin 774 lira para cezası verildi.

Kanatlı ve Kümes Hayvanlarını Yetiştirme ve Koruma Derneği'nde hafta sonları horoz dövüşü yapıldığına dair ihbarlar üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan mahkeme kararıyla Çevik Kuvvet ekipleriyle birlikte dernek binasına baskın düzenledi. Baskında, iki katlı derneğin üst katında horoz dövüşü yapıldığı belirlendi. Polis burada bulunan dernek yöneticisi Hüseyin K. ile birlikte toplam 46 kişiyi gözaltına alırken, 16 horoza da el konuldu.

Polis merkezine getirilen ve aralarında 8 dernek yöneticisinin de bulunduğu 46 kişiye, Kabahatlar Kanunu uyarınca 169 liradan 7 bin 774 lira para cezası verildi. Baskında el konulan horozlar ise daha sonra Cumhuriyet savcısının talimatı ile sahiplerine teslim edildi. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title