Haberler

Öykü Serter: Acun'la Masa Kapmak İçin Didişirdik

Güncelleme:

Magazin dergisine röportaj veren başarılı sunucu, şu anda çalıştığı patronu Acun Ilıcalı'yla ilgili, "Yıllar önce Show Tv'de montaj masası kapmak için didişirdik." dedi.

'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programı boyunca yoğun bir dönem geçiren başarılı sunucu, dinlenmeye çekildi. Serter, bir dergiye verdiği röportajda özel hayatıyla ve patronu Acun Ilıcalı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"ONU KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Röportajda sorulan, "Acun Ilıcalı ile çalışma fırsatı yakaladınız, medyanın içinden gelmiş bir patron ile çalışmak diğer kanallar arasında bir fark yaratıyor mu?" sorusuna Serter:

"Acun Ilıcalı ile daha önce ekranda birlikte program bile sunduk aslında. Televizyonun her aşamasında bizzat çalışıp emek vermiş, üstelik kendi emeğinin karşılığında bir kanalın sahibi olabilme başarısını gösterebilmiş bir patronu elbette ki, mevcut medya düzenindeki idari merciilerle kıyaslamak mümkün değil..."

"MASA KAPMAK İÇİN DİDİŞİRDİK"

"Gıpta edilecek bir başarı hikayesi var. Yıllar önce Show TV'de ben 5T5'i yaparken aynı montaj masalarında yer kapmak için didiştiğimizi hatırlıyorum; tabii hep benim gariban program beklemek zorunda kalırdı."

" EVLİLİK FITRATIMDA YOK"

Ekranların tatlı-sert sunucusu Öykü Serter, bir derginin Temmuz sayısına verdiği röportajda kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Özel hayatına kolay kolay kimseyi alamadığını anlatan Serter, evlilik ile ne düşünüyorsunuz sorusuna, "Düşünmekle mi oluyor bu işler? Nasip kısmet kader... Evlilik bir müessese… Nice mutsuz insan tanıdım bir imzanın esiri olan… Benim fıtratım müsait değil belki de… Peşinde olduğum bir ideal değil açıkçası… Birini hayatıma öyle kolay kolay alamıyorum." dedi.

"ÇOCUK SAHİBİ OLMAKTAN KORKUYORUM"

Sunucu, ileride çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya ise, " Çocuk sahibi olmak ise büyük sorumluluk… Korkuyorum sanırım. Hayat şimdilik bana kadar ve bu durumdan da çok memnunum. Ne yazıldıysa o… Her nasip vaktine esirdir; kim bilir belki zamanı gelmemiştir." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Öykü Serter Show Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (32)

Dem bubaa:

Ne günlerdi değil mi şimdi her yerde veriyorsun. mekan sandalye masa farketmiyor.

34
3
yanıtYanıtla
Emrah:

Evlilik kadar güzel bir nimeti ne kadar basite alıyorlar. Sonra zaman geçiyor bir bakıyorsunuz 3-5 gün sonra evinde ölü bulunuyor. Yanında kim var dersiniz köpeği, peki bu sizce doğru mu? Selam ve dua ile.

24
7
yanıtYanıtla
Gereksiz haber.:

İyi dittimi bari acun.

24
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

REDİZANSCIKLAR. . REDİZANSCIKLAR. . . PARACIKLAR REDİZANSCIKLAR. . . ENAYİ SOLCULAR. .

16
8
yanıtYanıtla
HALK:

hırsız chp. . redizans solcuları sizi. . .

10
13
yanıtYanıtla
ugur:

medyadaki insanları takip ediyorsanız ya evlenemeye karsılar ya eşcinseller ya kokain bağımlısılar. cocuklarımıza bunları empoze ediyorlar. savaşlarla yok edemedikleri bir millewti kültür silahı ile vuruyorlar. bu ülkede şan şöhret için birilerinin emri altına girip dediklerini yapacak o kadar insan varki.

23
0
yanıtYanıtla
dogan:

Korkacak bi şey yok..gel evlenelim,boy boy çocuk yapalım. ...Bu teklifi bu zamanda herkes yapmaz....sonra ihtiyarladim mi ajda Pekkan gibi pişman olursun....bi düşün ...

20
2
yanıtYanıtla
hg:

hiç kadına benzemiyo:(

20
2
yanıtYanıtla
rezidans:

Çok gıcık bir kadın.

21
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Seni kim ne yapsın kemik yığını gülduğun zaman çok çirkinsin ve gulemiyorsun bile estetik her tarafın. Ama abartmışsın estetiği.

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title