Haberler

Öykü Gürman'ın Gazino Sahnesine Özel Dekoltesi

Güncelleme:

Yavuz Bingöl'ün sevgilisi, Gürman "Gazino Geceleri" konserinde derin sırt dekolteli elbisesiyle nefes kesti.

Öykü Gürman, önceki akşam Küçük Çiftlik Park'ta düzenlenen "Gazino Geceleri" konserinde sahneye çıktı. Şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında annesi ve sevgilisi Yavuz Bingöl de vardı.

DEKOLTESİYLE NEFES KESTİ

Derin sırt dekolteli bir elbiseyle dinleyicilerin karşısına çıkan Gürman, 1.5 saat süren konserinde 25 şarkı seslendirdi. Genç şarkıcı, sahne sonrası kıyafet değiştirip Yavuz Bingöl'le birlikte objektiflere poz verdi.

YAVUZ BİNGÖL SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Dekolteli kıyafeti, Öykü Gürman'ın sırtındaki dövmeleri de ortaya çıkardı. Öykü Gürman'ı sevgilisi Yavuz Bingöl yalnız bırakmadı.





Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yavuz Bingöl Öykü Gürman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (21)

ESramobilWeb@haberler.com:

Bi gün bende boyle giyinicem anne babamin karşisina cikcam ve diycem ki eşhedu en la ilahe illallah ve.....

19
5
yanıtYanıtla
Büyüklenerek Trabzon'u yener maç sonucu3!1Mobil-IOS:

Yavuz bıngöl zaten yalaka karıyada yalakalık yapıyor

15
4
yanıtYanıtla
imalion:

dövmesi tam görünmüyor kötü yere yaptırmış ya dövme aşağıda ya elbise yukarıda

15
1
yanıtYanıtla
yaren yaren:

nefesim kesildi inanın elim yağım titriyor:):):):):) bu ne yahu bize ne ki, bizi ne kadar ilgilendirir ? para mı verip haber yaptırıyorlar ki bunlar ???? DAHA DOĞRUSU MERAK EDİYORUM gerçekten, haber değeri yaşıyor mu ?

15
0
yanıtYanıtla
KazimMobil-IOS:

Ac ac birazdaha cehennemde yer Bol

10
4
yanıtYanıtla
YAREN:

Demek ki Yavuz Bey''in midesi sağlammış!!! Tercih meselesi yapacak bir şey yok. . .

13
0
yanıtYanıtla
...:

laaayn ne kadın beee. . .

6
6
yanıtYanıtla
AZRAiL,24 saat,mesaiide,:

azrail, 24 saat mesaiide, bir insan nasil yasarsa, öyle ölür, , öldügü gibide dirilir, , iman inanc, , ahiret pasaportudur, nüfus kagididr, , para pul söhret, , bonlar orada gecmez, , ,

9
0
yanıtYanıtla
dogrular:

oyun oyun oyun insanların her yaptığı oyun ve tuzak ben kendi gölgemden korkar oldum var gerinisini nasıl anlarsan anla

8
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

EEE NAPALIM ŞİMDİ, ÜZERİNE ŞALMI ATALIM ÜŞÜMESİN DİYE. . . .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title