Haberler

Öykü Gürman'dan Forum Kayseri'de Ramazan'a Özel Konser

Forum Kayseri, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında başarılı şarkıcı Öykü Gürman’ı sevenleriyle bir araya getirecek.

Forum Kayseri, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında başarılı şarkıcı Öykü Gürman'ı sevenleriyle bir araya getirecek. Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte sanatçı büyüleyici sesiyle bir konser verecek.

Açıldığı günden bu yana sunduğu alışveriş ortamı ve keyifli etkinliklerle Kayserililerin ve kenti ziyaret edenlerin buluşma noktası haline gelen Forum Kayseri, Ramazan ayında Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak müzik yapan Öykü Gürman'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

11 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de sahne alacak ünlü sanatçının seslendireceği şarkılara, tüm Forum Kayseri ziyaretçileri hep bir ağızdan eşlik edecek. 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' adlı şarkısıyla çıkış yakalayan sanatçı, en sevilen şarkılarını Forum Kayseri'de sevenleri için söyleyecek.

Öykü Gürman, Forum Kayseri'de sevenlerine kimi zaman duygusal, kimi zaman coşku dolu bir müzik ziyafeti yaşatacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

11 Ayın Sultanı Öykü Gürman Akdeniz Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title