Haberler

"Oya ile Hayata Güzel Bak" HTV'de

Güncelleme:

Oya Germen bu hafta Cemil İpekçi'yi ağırladı.

Türkiye'nin sağlıklı yaşam televizyonu HTV'de yayınlanan, İmaj Danışmanı ve Köşe Yazarı Oya Germen'in sunduğu "Oya ile Hayata Güzel Bak" programının bu haftaki konuğu ünlü modacı Cemil İpekçi idi. Cemil İpekçi, Oya Germen'e hayata bakışını ve yazdığı kitabı anlattı.

Cemil İpekçi, "Affedin Beni" adlı deneme kitabında sıkıntılar içinde geçen hayatını ve toplumun kendisine karşı takındığı tutumu kaleme aldığını söyledi. Bu yaşamı kendisinin seçmediğini, böyle yaratıldığını ifade eden Cemil İpekçi, "Hayatımı, hiçliğimi ve küçüklüğümü bilerek yaşadım." dedi. İpekçi, şu anda "Günaha Mektuplar" adlı ikinci kitabını yazdığını bildirdi.

"Din İstismarı Modası Bitti, Yaşam Koçları Ortaya Çıktı"

İnsanların inançlarıyla, Allah'ı bile insan haline soktuğunu, tabulardan istifade etmek için Allah yolunu kullandıklarını belirten İpekçi, insanların birbirini yargılayıp, kendilerini Allah yerine koyduklarını söyledi. Herkesin değerli olduğunu ama kimsesin evrenin merkezi olmadığını ifade eden Cemil İpekçi, günümüzde din istismarının yerini yaşam koçlarına bıraktığını dile getirdi. Paranın işin içine girdiği herşeyin çürük elma olduğunu söyleyen Cemil İpekçi, hakiki bilge insanların, kendilerini ortaya atmadıklarını ifade etti.

"Reenkarnasyona İnanıyorum"

"Soyadımın ve 3. cins olarak doğmamın ağırlığını hep yaşadım. Koşulsuz sevginin çok önemli olduğunu gördüm. Aşk, acı ve ağlamak olarak öğretildi bize." diyen Cemil İpekçi, reenkarnasyona inandığını bildirdi. İnsanın bedenlendiği andan itibaren, mükemmel olmasının imkansız olduğunu belirten İpekçi, moda sektöründe 42 sene ayakta kalabilmek için çok şey yaptığını söyledi.

Aşk konusunda, çok kalp kırdığını ve bunun için kendime kızdığını anlatan İpekçi, "Eskiden kalbini kırdıklarım şimdi karşıma çıkıyor." dedi.

"Ajda Pekkan Kendi Hayatını ve Duygularını, Mesleği İçin Feda Etti"

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ile yaşadığı bir anıyı paylaşan Cemil İpekçi, Ajda Pekkan'ı ilk gördüğünde, Avrupalı bir manken zannettiğini söyledi. Sanatçının mesleği için hayatını ve duygularını feda ettiğini ifade eden İpekçi, Nesrin Topkapı için de "Gelmiş geçmiş en iyi oryantaldir." dedi.

"Bekir'in Hayatımda Çok Önemli Bir Yeri Oldu"

Bekir Coşar'ın hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Cemil İpekçi, şu anda sevgilisi olmadığını ama bir sevdiği olduğunu söyledi. İpekçi, "Bana olan sevgisinden, intihar eden sevgililerim oldu." dedi.

Bakımlı olmaya ve beslenmesine çok dikkat ettiğini ifade eden İpekçi, "Yemek ayırmam, çok zararlı besinleri de yemem. Çok sık yemek yerim, kilom hep aynıdır. Yüzümü hakiki sabun ve buz gibi su ile yıkamadan yatmam. Diz kapaklarıma, haftada bir peeling yapıyorum. Ellerime krem ve limon sürüp, açma egzersizleri yaparım. Oturduğum yerde boyun egzersizleri yaparım." diye konuştu.

Estetiğe karşı olmadığını dile getiren İpekçi, yüzünde çıkan ilk çizgide hemen botoks yaptırmaya gittiğini, yeni teknoloji ile cildinin alt dokusunu canlandırdığını söyledi.

"Kadın, Kadınlığını Bıraktığında, Erkek Başkasına Gider"

Aldatma hakkındaki düşüncelerini de anlatan Cemil İpekçi, kadın, kadınlığını bıraktığında, erkeğin başkasına gittiğini söyledi. İpekçi, "Mutluluklar da kendi eserimiz, mutsuzluklar da..." dedi.

HTV 35 Milyon Kişiye Ulaşıyor

HTV, D-Smart'ta 271'inci kanalda kanalda, Türksat 2-A ve internet üzerinden izlenebiliyor, 35 milyon kişiye ulaşıyor. HTV uydu aracılığıyla İran, Irak, Suriye, Orta Asya, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri, Bulgaristan ve Yunanistan'da izleniyor. HTV çok yakında kablo TV üzerinden de izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil İpekçi Ajda Pekkan Oya Germen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title