Haberler

Oya Başar: Hayatımın 35 Yılı Levent'e Gitti

Güncelleme:

Dostları, eski eşi Levent Kırca'yı kaybeden Oya Başar için moral yemeği düzenledi. Başar, "Levent Türkiye'nin değerlisiydi. Hayatımın 35 yılı ona gitti." dedi.

Selçuk Yöntem'in de aralarında bulunduğu dostları, eski eşi Levent Kırca'yı kaybeden Oya Başar için moral yemeği düzenledi. Önceki akşam Nişantaşı'nda CentoPer Cento adlı mekânda buluşan ekip, çok üzgün ve bitkin görünen Başar'ı teselli etmeye çalıştı.

"TÜRKİYE'NİN DEĞERLİSİYDİ"

Muhabirlerin başsağlığı dileklerini kabul eden Başar, "Levent bizim değerlimizdi, Türkiye'nin değerlisiydi. Benim onunla 35 yılım geçti. Hayatımın 35 yılı gitti" dedi. Kırca'nın, hastalığı nedeniyle kızının Amerika'daki mezuniyet törenine katılamadığını belirten Başar duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Levent Kırca Oya Başar Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

serdiMobil-IOS:

Değerliydi de sen niye bırakıp gittin. Demekki sen bile adam yerine koymadın!

137
3
yanıtYanıtla
Kaan:

HDP ye oy veren biri vefat etti. Demirtaş uzulsun.

50
13
yanıtYanıtla
Samet:

Bukadar cahilsiniz işte bukadar acizsiniz adam işçi partisi yani şuan vatan partisinin üyesi aday dahi oldu oradan genel kültür seviyeniz sirklerdeki fillerinkinden bile az yazık size.

yanıt12
yanıt26
Newton:

Bu kaan harbi dangalak mal mısın nesin sen :DDDD

yanıt10
yanıt30
Vay be:

Ölünün arkasından kötü kötü pis pis konuşan hayvanlar siz ne biçim muslumansiniz utanıyorum sizinle aynı coğrafyada yaşadığım için.

21
39
yanıtYanıtla
ali:

utananlar varsa gitsinler utanmıyacakları coğrafya bulsunlar

yanıt26
yanıt9
aaaaaaaaaaa:

iyi güzel söylüyorlar oya başar levent kırcanın boşanması çok olaylı olmuştu kameralar önünde bir tartışmaları vardı levent kırca o dönem çok kızgındı oya hanıma bir laf vardır kör ölünce badem gözlü olurmuş her zaman şunu söylerim insanlar birbirinin kıymetini yaşarken bilecek ve onun bizim için nekadar degerli oldugunu hissettireceksiniz öldükten sonra kıymeti kalmıyor adam şimdi seni mi duyacak

37
8
yanıtYanıtla
Oylum oylumMobil-ANDROID:

levent hakettiğin yere gitmissindir inş bu taraftaki din düşmanı halinin cezasıni çekmeye baslamissindir...

20
23
yanıtYanıtla
Ayla Subaşı:

Allah rahmet eylesin. Usta, vatansever oyuncu, güzel insan mekanın cennet olsun.

15
27
yanıtYanıtla
mücahit Mobil-ANDROID:

Levent Kırca yı en son, din düşmanı olarak hatırlayacağım, olacak o kadar!

29
7
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title