Haberler

Oya Aydoğan: Sümer Tilmaç, Burak Özçivit'e Kırgın Öldü

Güncelleme:

Aydoğan, "Sümer Tilmaç, Burak Özçivit'in bugünlere gelmesine sebep oldu. Yakışıklı bir jön ararlarken Sümer Bey, Özçivit'i önermiş ancak Burak onu hiç aramamış." dedi.

Bu sabah bir magazin programında, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Sümer Tilmaç anıldı. Usta oyuncunun yakınlarına baş sağlığı dilenirken Sümer Tilmaç'ın kalp krizi geçirdiği son anlarında orada bulunan Oya Aydoğan, "Sümer Tilmaç yere yığılınca orada bulunan konuklar arasında doktorlar kalp masajı yapmışlar. Tam kırk dakika süren kalp masajının ardından Sümer Tilmaç gözlerini açmış tam hayata döndü derlerken son nefesini vermiş. Bence Sümer Bey yaşamak istemiyordu" yorumlarında bulundu.

"BURAK ÖZÇİVİT VEFASIZLIK ETMİŞ"

Sümer Tilmaç'ın vefatının ardından oyuncu Burak Özçivit'in Sümer Tilmaç için yazdığı baş sağlığı mesajını okudu. Mesajda Sümer Tilmaç'ın Burak Özçivit'in babası rolünde olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncuya stüdyoda tepki yağdı.

"BUGÜNLERE GELMESİNE SEBEP OLDU"

Oya Aydoğan, "Sümer Tilmaç, Burak Özçivit'in bugünlere gelmesine sebep oldu. Yakışıklı bir jön ararlarken Sümer Bey, Burak Özçivit'i önermiş. Ancak Burak Özçivit ünlü olduktan sonra Sümer Tilmaç'a vefasızlık etmiş, arayıp sormamış onu hiç anmamış, bu yüzden Sümer Tilmaç ona biraz kırgın olabilir" yorumlarını yaptı.

"SELÇUK YÖNTEM VEFASINI GÖSTERDİ"

Sümer Tilmaç'ın cenazesine katılan Selçuk Yöntem'i gören Oya Aydoğan, "Sümer Tilmaç bir röportajında Süper Baba dizisinde birlikte rol aldıkları oyuncu arkadaşı Selçuk Yöntem'i aradığını ancak Yöntem'in telefonlarını açmadığını söylemişti, kırgın olduklarını zannediyordum ancak Selçuk Yöntem cenazeye gelerek bunların önüne geçmiş" yorumunu yaptı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Burak Özçivit Sümer Tilmaç Oya Aydoğan Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

urfali aptimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bütün yalaka sanatçılar sedat peker in dugunune gitmiş. Kabak burak ozcivite patladı.

25
12
yanıtYanıtla
EL MUSLİM:

BU BURAK GİBİLERİ KENDİLERİNİ NE SANIYORLAR Bİ AÇIKLASINLAR ARKADAŞ

29
4
yanıtYanıtla
klassa:

kürt değilmi sonuçta.

15
16
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Elbette burakın vefasızlıgını tasvip etmiyoruz ama oya da az biri degil ha. Varsa bir hak kırgınlık iki kişinin arasında bir şey. Sen neden karıştırıyorsun ne gerek var çıkıp bunu demeye. İnsanlar artık ailesini arayıp soramıyor vefasızlık dizboyu. İnsanları gözden düşürmektir oya nın yaptıgı.

21
4
yanıtYanıtla
öööööööööööööööööööö:

bu adamın hareketleri bana o kadar samimiyetsiz geliyorki sanki kasıyor kendini o bıyıklarındanda gına geldi artık bunlar sadece televizyonda insanlar yoksa normalde görüyoruz

13
11
yanıtYanıtla
vefasız:

fahriye evcende oya aydoğana vefasızlık etti tam birbirlerini bulmuşlar işte! ikiside vefasız ve kendini beğenmiş bugüne kadar mükemmel yaptıkları bişey yok. . şöhret hastalığına kapıldıktan sonra onları o konuma getirenleri unutuyorlar!! ne varsa eskilerde var zaten şimdikilerden bişey olmazzz

19
3
yanıtYanıtla
lütfiye:

Bırakın bu boş işleri haber yapmak için yapmayın. Bu haberlerle sayfaları doldurmayın el -insaf. Hepimizi asalak etmeye çalışıyorsunuz.

18
1
yanıtYanıtla
sads:

türk kikboks milli takımı ikiz kardeşşler bile buraktan yakışıklı yeminle

18
1
yanıtYanıtla
GreymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne ekersen onu bicersin oda giderken bu dünyadan kimsenin haberi olmaz.görüyoruz sonuçta..

18
0
yanıtYanıtla
BEDİRHAN01:

JÖNMÜ NE JÖNÜ LAN JÖN OLMAK KOLAYMI ÖYLE ARTIK JÖN DİYE BİŞE KALMADI

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title