Haberler

Oya Aydoğan: Mutlu Kaya'yı Vuran Amcasının Oğluymuş

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, 'Söylemezsem Olmaz' programında Diyarbakır'da başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya hakkında 'Söylemezsem Olmaz' programında dikkat çeken iddialar ortaya attı.

"VURAN ÇOCUK AMCASININ OĞLU"

Kaya'yı vurduğu iddia edilerek gözaltına alınan kişinin Kaya'nın amcasının oğlu olduğunu belirten Aydoğan şöyle konuştu: "Mutlu Kaya'nın babası borç batağındaymış. Annesi okuma yazma bilmediği için, babası bütün borçlarını annesinin üzerine yapmış ve Diyarbakır'ı terk etmiş. Mutlu'nun bir ablası da beş senedir kayıpmış. Kız ailesini kurtarmak için bu işlere atılmış. Mutlu'yu vuran çocuk amcasının oğlu, aynı zamanda da sevgilisi. Mutlu o çocuktan kurtulmak istemiş bir dönem, sonra ise yeniden barışmışlar. Çünkü çocuk sürekli tehdit ediyormuş kızı."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Oya Aydoğan Mutlu Kaya Diyarbakır Ergani Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (39)

istmobilWeb@haberler.com:

Şu rezil programları kapatın demekten dilimizde tüy bitti.oylar hdp ye

7
13
yanıtYanıtla
emremobilWeb@haberler.com:

§öhreti bulup adami terk edersen adamda vurur

3
16
yanıtYanıtla
KÜRT İDO:

ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ SEVDİĞİNİZ BİRİ VAR SONRA BİRGÜN ŞÖHRET YADA PARA KAPISI ARALANIYOR VE ŞÖHRET YADA PARA SEVDİĞİNİZİ ELİNİDEN ALIYOR ONU ÜSTÜN KILIYOR SİZDEN O SAF TER TEMİZ SEVGİ YOK OLMAYA BAŞLIYOR ASLINDA BU KARDEŞİMİZİ VURAN DEĞİL BUNA SEBEP OLANLARI YARGILAMAK GEREKİR SİZ AYNI DURUMDA OLSANIZ NE YAPARSINIZ ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

4
14
yanıtYanıtla
bekir:

amcasının oğlu, aynı zamanda da sevgilisi igrenclik diz boyu midem bulandi.

13
2
yanıtYanıtla
pir dost:

''Söylemezsem Olmaz'' böyle program ismimi olur , resmen dedikodu programı , rtük ne iş yaparsın kapatın şu tarz programları . . .

12
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

SANA DÜŞTÜ DEVLETİN POLİSİ VAR. HAKİMİ VAR. HAKİMİ VAR MI ACABA??????

10
2
yanıtYanıtla
cems:

Vuranın amcası oğlu olduğunu söylüyorsun ama yanılıyorsun. Kocası eşini terk etmedi, iflas edip herşeyini satıp borclarını ödediğinde battılar. Çürütebiliriz Hemen teorilerini, nasıl mı? Öncelikle kocası böyle bir şey yapmış olsaydı şuanda ailesinin yanında olmazdı dönemezdi. diğer teorinde amcasının oğlu olması için soy adının bire bir olması gerekir ki, çocuk dbakır merkezden mutlu ise ilçesinden. Allah şifa versin.

7
4
yanıtYanıtla
deryamobilWeb@haberler.com:

Çok az izledim lerzan mutlu biraz sıkıntılı her şeyi ben bilirim gibi bir havası var ve çok yapmacık

9
2
yanıtYanıtla
insancılmobilWeb@haberler.com:

Allah şifa versin erkek Milleti red edilmeyi hazmedemiyorlar Allah senin ve senin gibilerin belasını versin zihniyeti bozuklar

10
0
yanıtYanıtla
elimobilWeb@haberler.com:

Utanmiyorlar orda oturmus ne konusuyorlar Kiz canderdinde, aile zaten yoksuluk icinde Size ne insanlarin derdinde Sac, baş yapilmiş yeriniz rahat irfan konuşmasi iyi oluyordur, mutlaka Cok yakin birisinden aldigin haberi televizyon da şöylerken sanki iyi birşey miş gibi, cok ayip gerçekten O anne babaya aciyin. Gerçekten susun konuştukça bitiyorlar Kime ne ablasi 5 senedir kayipsa bu Mutlunun durumunu iyileştirecek mi Bunu söylemeye ne gerek var O da doğruysa Yazik be

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title