Haberler

Oya Aydoğan'ın Vefatı Sanat Dünyasını Yasa Boğdu

Güncelleme:

59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Oya Aydoğan'ın ölümü ünlüler dünyasını üzüntüye boğdu.

Boğazına takılan yemek parçası nedeniyle aort damarı yırtılan ve 9 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın beyninde oluşan ödem sonrası yapılan tedaviye cevap vermeyerek, tedavi gördüğü hastanede saat 07.15'te hayatını kaybetti.

SANAT DÜNYASINI YASA BOĞDU

59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Oya Aydoğan'ın ölümü ünlüler dünyasını üzüntüye boğdu. İşte ünlü isimlerin sosyal medya yorumları:

Özge Ulusoy: Gül yüzlü güzel insan Oya ablam… Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır diliyorum…Söyleyecek söz yok.

İbrahim Tatlıses: Sevgili Oya'mızı kaybettik mekanı Cennet, ruhu şad olsun. Severdim çok severdim, oda beni severdi. Evvelki akşam hastahaneye gittim; oğlunu çağırdık, sağlık dileklerimi ilettim. Gazeteci arkadaşlarda duvar dibinde oturuyorlardı, onlara görünmeden çıkıp gittim ama içime bir ümitsizlik düştü ve oğluna birşey demedim. Allah sabır versin artık oda bizim evladımız...

Armağan Çağlayan: Nurlar içinde yat Oya Abla. Seni hep gülen yüzün ile hatırlayacağım. Bu camiada gördüğüm en merhametli insanlardan birisi idi Oya Abla….

Alişan: Melek kalpli ablam... Mekanın cennet olsun inşallah...

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oya Aydoğan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Rambo Dortmund:

Allah rahmet eylesin guzel bir insani kayip ettik filmleriyle buyuduk

21
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title