Haberler

Oya Aydoğan'ın Şaşırtan Serveti: Bütün Parasını Antikaya Yatırmış

Güncelleme:

Ölümüyle sanat camiasını yasa boğan Oya Aydoğan'ın Yeşilçam'dan kazandığı parayı antika eşyalara yatırdığı ortaya çıktı.

Aort yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve günlerce yaşam savaşı veren ünlü sanatçı Oya Aydoğan'dan dün acı haber geldi. 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Sanatçının oğlu Gurur, annesinin cenazesinin, isteği üzerine Ulus Mezarlığı'nda toprağa verileceğini açıkladı.

BİR DAİRE ALIP, GERİ KALAN PARASINI...

Bir dönem Türk televizyonlarının aranan isimlerinden olan Oya Aydoğan oynadığı filmlerden kazandığı parayı antika eşyalara yatırmış. Yakın bir zamanda verdiği ropörtajda Yeşilçam'dan kazandıkları ile sadece Ulus'ta bulunan daireyi alabildiğini ifade eden Aydoğan, parasının geri kalan kısmıyla antika eşyalar aldığını belirtmişti.


DUDAK UÇUKLATAN PARALAR ÖDEMİŞ

Londra'da antika işi ile uğraştığını söyleyen usta oyuncu, bir kısmı saray döneminden kalma parçalara dudak uçuklatacak paralar ödemiş.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oya Aydoğan Ulus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (17)

HUNYA:

Hacca ya da umreye gidip Suudi Arabistan''lı kodamanları mı zengin edecekti? Suudi Kral''ın nasıl lüks düşkünü bir diktatör olduğunu görmediniz mi eyy fındık beyinliler????

21
69
yanıtYanıtla
Adalet arayan:

YUH OLSUN SİZLEREKİ ÖLÜNÜN ARDINDAN BİLE KONUŞURKEN KALBİNİZ TAŞ OLMUŞ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞLAR YUH OLSUN SİZLERE YOK ALEVİYMİŞ YOK VERGİ KAÇIRMIŞ SANA NE SEN KENDİ İŞİNE BAK ÜLKEYİ SOYANLARA SESİNİ ÇIKAR

81
7
yanıtYanıtla
sevil:

ya abuk subuk yazmayın hepimizi eğlendirdi. allah rahmet eylesin. hepimizin gideceği yer orası. siz naptınız. insanlar için bir faydanız varmı. yiyip içip sçtınız. sizi kim tanıyor.

69
3
yanıtYanıtla
EXILE:

KUBI bey/hanim:-) gunde 5 defa abdest almak temizlenmek demek, 5 defa zamanlarina gore REKAAT sayisi degisken NAMAZ kilmak evet spor, Oruc da NEFSINI korlemek, Hac''da Arabistana GELIR kaynagi. PETROL VE HAC''dan elde ettigi gelirlerle DUNYANIN EN ZENGIN ULKESI, ama DIBINDEKI komsusu SURIYELILERE KAPILARINI KAPATMIS, 1 TANE BILE SURIYELI ALMIYOR, SONRA ELIN GAVUR ULKELRINE, AVRUPA KAPILARINI KAPATTI INSANLIK NERDE DIYE SORAR BU CAKMA MUSLUMANLAR VE ISLAM BOYLE BISEY ISTE//

23
26
yanıtYanıtla
ad:

ilgilenmiyorum . zira islama hiçbir faydasını göremedim. daha çok ahalksızlığına şahit oldum fimleriyle nokta .

21
19
yanıtYanıtla
çok bilmiş:

senin islama ne faydan var ? hatta yaratılanı hor görerek senin dünyaya ne faydan var ? boş beleş insan

yanıt27
yanıt6
DOGRUYOLDAYIM:

Ölen bir müslüman ise kesinlikle Allahtan rahmet dilenir, dünyadaki amel ve ibadetlerinden biz sorumlu değiliz, kimse Oya Aydoğanın cehenneme veya cennete gideceğine kafa yormasın.

33
1
yanıtYanıtla
İmandan sonra en büyük hakikat Namazdır:

ömründe alnı secdeye gitmemiş birine mekanı cennet olsun demek çok mantıksız geliyor banaeğer inanıyorsa ve namaz varsa mekanı cennet olsun. ama eğer namaz yoksa kimse kusura bakmasın. gerçekleri söylemek acıdır. hepimiz öleceğiz ALLAH iman ile ölmeyi nasıb eylesin. İmandan sonra en büyük hakikat: Namazdır''Namaz kılmayan haindir, hainin hükmü merduttur. . . '' Reddolunmuş. Kabul edilmemiş. Geri döndürülmüş. Kovulmuş.

25
5
yanıtYanıtla
İMANDAN SONRA EN BÜYÜK HAKİKAT NAMAZDIR:

bu Hakikat ın ta kendisidir. ölüm HAKtırhe canlı için mutlaktırdünyada yaptığın her zerrenin muhakkak hesabı sorulacaktırey insanlar ibret alın ibretne kadar zengin ve ne kadar şöhretli olursanız olun BİR GÜN SENDE ÖLECEKSİNKİM ÖLÜMDEN KAÇABİLİR?O YÜZDEN ÖLÜME HAZIRLIKLI OLMALIYIZ. BU GÜN AMEL VAR HESAP YOKYARIN AMEL YOK HESAP VAR. İnneddîne ındallâhil islam allah katında din islamd''ır

yanıt5
yanıt0
vatandaş:

harbi güzel kadındı 59 yaşında olmasına rağmen allah rahmet eylesin

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title