Haberler

Oya Aydoğan'ın Cenazesinde Selfie Çılgınlığı

Güncelleme:

Ölümüyle sanat camiasını yasa boğan Oya Aydoğan'ın cenazesine katılan vatandaşlar, ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için deyim yerindeyse birbirleriyle yarıştı.

Pazar sabahı hayatını kaybeden Oya Aydoğan kalabalık bir cenaze töreninde son yolculuğuna uğurlandı. Adeta ünlü akınının yaşandığı töreni bu anlamda fırsata çevirmeye çalışanlar da oldu.

Esin Övet bugün Habertürk'teki köşesinde Oya Adoğan'ın cenazesinde yaşanan selfie çılğınlığına değindi. Duruma tepki gösteren Övet, "Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Sizin acınız olduğunda hangi kafalarda oluyorsunuz bilmiyorum ama yapmayın. Yazıktır, günahtır " dedi.

İşte Esin Övet'in yazısındaki ilgili kısım;

"Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Bir kadın gelip Sibel Bilgiç'e "Hülya Avşar ne zaman gelecek?" diye sordu. Bir adam Polat Yağcı'nın eline telefon tutuşturmaya çalışıyordu. Nedeni de taziyeleri kabul eden Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur'la fotoğraf çektirmek istemesi. Hatta birkaç kişi Gurur'la selfie yapmaya çalışıyordu. Ciddi bir selfie yarışı vardı.

"GELEN ÇİÇEKLERİ DAHİ ÇEKİYORLARDI"

Bir ara Cenk Eren, Safiye Soyman ve Ceylan bir köşede duruyorduk. Birkaç yaşını başını almış kadın ellerindeki cep telefonlarıyla görüntü alıyorlardı. Hatta video çekiyorlardı. Gelen çiçekleri dahi çekiyorlardı. Gazeteciler bu kadar kapsamlı çalışmıyor. Cenk Eren'in yanına gelip defalarca 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' diye soranlar oldu. Ben bir ara Oktay Kaynarca ve Pelin Akat'la sohbet ediyordum. Karşımızda kocaman üç adam ellerinde telefonla Oktay Kaynarca'yı görüntülemeye uğraşıyordu.

"KOŞ KOŞ KADİR İNANIR GELDİ"

Hatta bir kadın küçücük çocuğunu ünlülerle fotoğraf çektirmek için itiyordu. O kadını daha sonra Ulus Mezarlığı'nda mezar başında gördüm. Çocuk en öndeydi. Kadir İnanır gelince derinlerden 'Koş koş Kadir İnanır geldi' diye bir erkek sesi duydum. Ben gazeteciler sandım ama hiç öyle değildi. Fotoğraf çekmek için ünlü kollayan bir hayrandı.

"BENİM AKLIM ALMIYOR"

Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Ne tuhaf insanlarız. Benim aklım almıyor. Almayacak. Hayır ünlüler de haklı olarak sıkılıyor, bunalıyor. Biri o sinirle kötü bir şey yapsa herkes 'Vay şımarık ünlüler' diye söylemediğini bırakmaz.

"YAZIKTIR, GÜNAHTIR"

Ama ortada bir cenaze var. Normal zamanda fotoğraf çektirmek istemeyen ünlüye kızıyorum ama cenazelerde yapmayın hanımlar beyler. Gerçekten çok ayıp yapmayın. Az biraz utanın. Az biraz sıkılın. Az biraz saygılı olun. Sizin acınız olduğunda hangi kafalarda oluyorsunuz bilmiyorum ama yapmayın. Yazıktır, günahtır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Oya Aydoğan Habertürk Esin Övet Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

yakup uğuztemur:

sayın ünluler eyer insanlar sizinle fotoraf çekmek istiyorlarsa onlara gurur duymanız lazım siz onlar sayesinde ayaktasınız oya aydoğanada ALLAH rahmet etsin yakunlarının başı sağ olsun

3
11
yanıtYanıtla
Manevi yönden ilkel maddi yönden uygar:

Kültürlü aydın kişiler bunu yapmıyor bunu yapan ünlünün resmini çektim diye Çevresindekilere hava atma ihtiyacı duyacak cahil, görgüsüz ve toplumda adam sınıfına alınmadığı için kompleks duyan kişiler Uygarlığın maddesi manevîsi diye ayrım yaparsanız sonuç bu olur. Uygarlık ürünü cep telefonuyla fotoğraf çeker ama acılı insanların üzüntüsüne duyarsız kalır, insanları rahatsız ederek izin bile almadan fotoğrafını çeker, ölüye saygısı yoktur manevi yönden ilkeldir Uygarlığı reddetmiştir.

10
0
yanıtYanıtla
AkMobil-IOS:

Toplumun seviyesi maalesef

10
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bunlarin hepsi alayli sanatci. Hic birisi tiyatro egitimi görmemis, konservatuari bitirmemis, sanatla ilgili hic bir fakülte bitirmemis uyduruk oyuncular. Birde ünlüyüm diye geciniyorlar. Cevirdikleri filmlerden belli. Bunlari adam yerine koyup seffi cektirenlerde cildirmis olmali.

6
2
yanıtYanıtla
aaaaaAdınızı Yazın:

ateş sadece düştüğü yeri yakar. elalem niye üzülsün ki. . .

7
0
yanıtYanıtla
ka akıl:

bunun adı resmen dinden uzaklaşıp ölenin canı cehenneme demektir

6
1
yanıtYanıtla
HAŞGEŞ KAFALI:

NURİÇİDE YAT KENAN PAŞAM İHTİLAL OLSUN

1
6
yanıtYanıtla
dobra:

bu toplumu bu hale getiren kim!!!!!

5
1
yanıtYanıtla
kemalist:

atamiz la.

yanıt1
yanıt1
Recep Atli:

Batilinin icatlarini kullanma o zaman. Eskisi gibi dumanla atesle haberles. Magara adamlari batiya karsi gelmiyormu hayret yani. Ulan düsünceni ifade edebilmek icin kullandigin internet ve bilgisayarda bati icadi. Hem kullan hem elestir. Barbarin magara adaminin önde gideni, ukela rumuzlu ukala adam bozuntusu.

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title