Haberler

Oya Aydoğan'ın Acı Haberini Alan Sevenleri Hastaneye Koştu

Aort damarının yırtılması sonucu hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan’ın ölüm haberini alan sevenleri, hastaneye koştu.

Aort damarının yırtılması sonucu hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan sevenleri, hastaneye koştu. Hastaneye gelen komedyen Ceyhun Yılmaz başsağlığı dileyerek, "Birkaç gündür kötü haber bekleniyordu ama seslendirilmiyor" dedi.

Evinde patates kızartması yerken fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan Oya Aydoğan'dan bu sabah acı haber geldi. Ünlü sanatçının tedavi gördüğü Liv Hospital Hastanesi, kötü haberi yazılı açıklamayla duyurdu. Ünlü sanatçının ölüm haberini alan sevenleri ve sanatçı dostları ise hastaneye koştu. Hastaneye gelenler arasında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sinema oyuncusu Halil Ergün, Bülent Bilgiç, komedyen Ceyhun Yılmaz, şarkıcı Tuba Ekinci ve çok sayıda ünlü isim var.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar üzgün olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm. Olayın olduğu akşamın bir gün öncesi beraberdik. Sanatçı kişiliği dışında insani yapısı, sanata dair son 2 yıldaki beraberliğimizin gerçekten çok değerli izleri var. Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah ona yakışan son görevi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Sinema oyuncusu Halil Ergün ise, meslektaşının ölüm haberini alır almaz hastaneye geldi. Bitkin görünen Ergün, "Hepimizin başı sağ olsun, çok üzgünüz" dedi.

"BİRKAÇ GÜNDÜR KÖTÜ HABER BEKLENİYORDU"

Ünlü sanatçı için rahmet dileyen Ceyhun Yılmaz, "Çok kıymetli bir insandı. Oğlu ve sevenlerine destek olmak için geldim. Birkaç gündür kötü haber bekleniyordu ama seslendirilmiyor. İnşallah benim anacığımla beraber nur içinde yatarlar. Ondan geldik ona gideceğiz. Allah rahmet etsin" şeklinde konuştu.

Tuğba Ekinci ise, "Ben yakıştıramadım, çok gençti kurtulur sanıyordum. Her şey Allah'tan. İnsanın abla gibi gördüğü insanları kaybetmesi çok garibine gidiyor. Allah yakınlarına sabır versin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceyhun Yılmaz Liv Hospital Halil Ergün Oya Aydoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title