Haberler

Diyarbakır'da Oy Pusulaları Helikopterle Taşındı

Güncelleme:

Diyarbakır'da güvenlik gerekçesiyle bazı yerleşim yerlerine seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulaları bulunan torbalar helikopterle taşındı.

Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulası bulunan torbalar helikopterle götürüldü.

OY PUSULALARI HELİKOPTERLE TAŞINDI

Türk Silahlı Kuvvetleri, cumhurbaşkanı seçimlerinde vatandaşların oy kullanması için seçim ve sandık güvenliği kapsamında bazı yerleşim bölgelerine oy pusulalarını helikopterle taşıdı.

İKİ ASKERİ HELİKOPTER HAVALANDI

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı sorumluluk alanındaki Lice, Hani ve Dicle ilçeleri için Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığı'ndan havalanan iki askeri helikopter, ilçe merkezlerinden seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulaları bulunan torbaları aldı.

İlgili Haberler

SEÇİM GÖREVLİLERİNİ TAŞIDI

Seçim görevlileri ve oy pusulaları, güvenlik gerekçesiyle helikopterle Lice'nin Kayacık, Hani'nin Topçular ve Dicle'nin Kurşunlu mahallesine götürüldü.

Görevlilerin, yapılacak oy kullanma işlemi sonrasında helikopterle alınıp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu başkanlığına bırakılacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Dicle Lice Tsk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Hayrolsun inşallah:

kendi ülkende güven içinde oy pusulalarını bile taşıayama sonra dünya lideri güçlü Türkiye büyük Türkiye hikayelerini anlat bu ne yaman çelişki Efendi...

19
8
yanıtYanıtla
opel:

akp hille yapmazsa olmaz.

18
8
yanıtYanıtla
ihsan:

erdoğana sormak lazm neden 10 milyon fazla oy pusulası basıldı

18
8
yanıtYanıtla
capulcuyldrmozdlk@hotmail.com:

Bende capulcuyum senin gibi ama senin yanlışın var 10 değil 18 milyon olacak. Hepimiz aynı şeyi söylemeliyiz ki yalanımız ortaya çıkmasın

yanıt0
yanıt0
ÇAPULCUelmyc@hotmail.com:

YALANIMIzı AÇIK ETTİN TÜH

yanıt0
yanıt0
ömer:

memleketin.ğüney doğusuna araçla ğidemeyenler hala daha. seçim kazanmaya devam edyor. çok ğarip

18
4
yanıtYanıtla
CANSU:

ortadoğu kürtleri bitirmek için işid şeytanlarına her türlü silah desteği veren ve o şeytanlara daha terör demiyen ve hunharca insanları katetiği o şeytanlara kınama getirmiyen bir hükümet... peki soruyorum? sözde güvenlik için o pusulaları helikopterle taşıdığını, kürtler o hükümete nekadar güvenecek? dolasıyla biz kürtler o hükümetin yaptığı çeşmesinden su bile içmez onun yaptığı hastanesinde tedavi olmaz tedavi olmaz ve kürtler onun yaptığı köprünün üstünde geçmez çünkü kürtler onlara güvenmezler...

14
7
yanıtYanıtla
yavuz selimm@m.m:

Çeşmeden su içmeyi size haram etmiş zaten yavuz atam...

yanıt0
yanıt0
yavuz selimm@m.m:

Çeşmeden su içmeyi size haram etmiş zaten yavuz atam...

yanıt0
yanıt0
isimsiz:

şu ülkede oy pusulası kadar insana değer verilmediğinide gördük

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title