Haberler

Oy Pusulaları Askeri Helikopterle Taşındı

Güncelleme:

Diyarbakır'da, bazı yerleşim yerlerine seçim görevlileri ve içinde oy pusulaları bulunan torbalar, askeri helikopterle götürüldü.

Diyarbakır'da milletvekili genel seçimi için bazı yerleşim yerlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve içinde oy pusulası bulunan torbalar, helikopterle taşındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, milletvekili genel seçimlerinde vatandaşların oy kullanması için seçim ve sandık güvenliği kapsamında bazı yerleşim bölgelerine oy pusulalarını helikopterle götürdü.

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı sorumluluk alanındaki Lice, Hani, Dicle ilçeleri için Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığı'ndan havalanan askeri helikopterle, seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulaları bulunan torbalar ilçe merkezlerinden alınarak, Lice'nin Üçdamlar, Tepe ve Kayacık mahalleleri, Hani'nin Topçular, Dicle'nin Yokuşlu mahallesine götürüldü.

Görevlilerin, yapılacak oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından yine helikopterle alınıp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu başkanlıklarına bırakılacakları bildirildi.


Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Dicle Lice Tsk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

can:

Helikopter de oy yolsuzluğu bi havada yapmadınız onuda bu secimde yapacaksiniz havada yolsuzluk yinede sana başkanlık yok. İNADINA BARIŞ.

8
21
yanıtYanıtla
MALİ BLANÇOLAR ÇOK AĞIR KARAR SİZİN:

80 yıllık TC tarihinde 500 Milyar Dolar vergi toplandı. 13 yıllık akpkk döneminde 1 (Bir) Trilyon 300 Milyar Dolar vergi toplandı. . Devletin satılan yüzlerce ağır sanayi fabrikaları ve işletmeleri hariç. . Bu paraları denetimden sorumlu Sayıştayıda kanun çıkararak devre dışı bıraktılar. Bu muazzam parayla gelişmiş ilk 10 ülke arasına girmemiz gerekirken, gelişmekte olan ülkeler içinde 2 basamak neden geriledik? 210 Milyar iç ve dış borç nasıl 700 Milyar dolar oldu? Ya kart borcu 130 Milyar Dolar?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title