Haberler

    Overwatch Konsol ve Pc İçin Satışa Çıktı!

    Overwatch askerler, bilim adamları, maceraperestler ve eksantriklerden oluşan takımların Japonya'nın huzurlu kale bahçelerinden, Rusya'nın buz gibi robot üretim tesislerine kadar dünyanın çeşitli bölgelerindeki önemli mekanların kontrolü için mücadele ettiği yakın gelecekteki Dünya'da geçiyor. Oyunda her biri de kendine has silahlara ve büyüleyici yeteneklere sahip zaman yolcusu maceraperest Tracer; kanun kaçağı silahşör McCree ve zeki goril bilim adamı Winston gibi 21 farklı kahraman bulunuyor. Bu sıra dışı karakterler Assault, Escort ve Control gibi birbirinden farklı oyun modlarındaki kritik görevleri başarabilmek için takım kurup, birlikte çalışmak zorundalar. Oyuncular savaş alanında sürekli değişen koşullara ayak uydurmak için kahraman değiştirebilecekler – aksiyon hızlı ve eğlenceli, olasılıklar sonsuz olacak.

    "Tüm konsol ve PC oyuncularını Overwatch'un gelecek dünyasına davet etmekten büyük heyecan duyuyoruz," diyor Blizzard Entertainment CEO'su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. "Herkesin keyif alabileceği, tatmin edici işbirliği oynanışı, yüksek tempolu rekabete dayalı aksiyon ve Blizzard ailesine katmaktan gurur duyduğumuz mükemmel karakterlerle dolu bir takım nişancı oyunu yaratmak için çok çalıştık. Nişancı oyunlarında tecrübeli olan veya tür ile yeni tanışan oyuncuların Overwatch'tan büyük keyif alacaklarını düşünüyoruz."

    OYNAMANIN FARKLI YOLLARI

    Overwatch her tür kahraman için farklı oyun modları sunuyor. Quick Play oyuncuları benzer yetenek seviyesindeki müttefik ve düşmanlarla eşleştirerek çabucak savaşa girip oynamanızı sağlıyor. Play Vs. AI insan oyunculardan oluşan bir takımı bilgisayar kontrolündeki düşmanlara karşı getiriyor ve seçebileceğiniz birçok zorluk seviyesi sunuyor. Custom Games, arkadaşlardan oluşan takımların oyunun kurallarını diledikleri gibi belirlemelerini sağlarken çılgın Weekly Brawl! her hafta "Gökten Gelen Adalet" (roketli Pharah ve uçan şifacı Mercy ile havada kapışma) ve daha çok sağlık, daha hızlı kullanılan yetenekler ve daha hızlı doğuşlarla dolu "Arcade" gibi beklenmedik mücadeleler sunuyor. ve dahası da yolda; oyun çıktıktan bir süre sonra oyuncular Competitive Play ile yeteneklerini sınayabilecek, rütbe kazanacak ve neler yapabileceklerini herkese gösterebilecekler. Blizzard, ileride herhangi bir ek masraf gerektirmeden yeni kahramanlar ve haritalar eklemeyi de planlıyor.

    Oyuncular maçlarda mücadele ederek - kazansalar da, kaybetseler de – seviye atlayacak ve Ganimet Kutuları kazanacaklar; bu kutuların içinde oyun içi kredilerden kahramanları kişiselleştirmeye yarayacak dört taneye kadar kozmetik öğe (kostümler, spreyler, cümleler ve yeni animasyonlar) bulunacak. Ganimet Kutuları içinde kahramanların görünüşünü ciddi biçimde değiştirecek efsanevi kostümler de bulunabilecek; cesur ve maceracı Safari Winston veya Overwatch'un gizemli ninjasının sibernetik geliştirmeler kazanmadan önceki hali olan Young Genji bunlardan sadece ikisi.

    Windows PC, PS4 ve Xbox One oyuncuları Overwatch: Origins Edition satın alarak gelecek için savaşa hemen bugün katılabilirler. Overwatch: Origins Edition oyunculara beş karakterin geçmişleri hakkında bilgi sağlayan kahraman kostümlerine — Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, ve Slipstream Tracer— ek olarak çeşitli Blizzard Entertainment oyunları için de bonuslar barındırıyor: Diablo III için parlayan Mercy kanatları, World of Warcraft® için Baby Winston evcil hayvanı, kahraman StarCraft II portreleri, Overwatch-temalı Hearthstone kart arkası ve Heroes of the Storm® için oynanabilir Tracer karakteri†

    Overwatch sınırlı üretim, yalnızca kutulu olarak satılan Collector's Edition'a da sahip (Windows/PS4™/Xbox One) ve bu versiyon içinde yukarıda listelenen tüm içeriğe ek olarak tam renkli bir kaynak kitap, Overwatch soundtrack albümü ve eski Overwatch komutanı Jack Morrison'un yasadışı kahraman alt benliği Soldier: 76'nın yüksek kaliteli heykelciği bulunuyor.

    Overwatch İngilizce'ye ek olarak Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Almanca, Avrupa İspanyolcası, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, Rusça, Korece, Japonca, geleneksel ve basit Çince'ye de çevrilmiş durumda.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Xbox One Japonya Rusya Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title