Haberler

Ovakışla Beldesi'nde "Gençlik Merkezi" Yapılıyor

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Ovakışla Beledesi’nde yapımı devam “Gençlik Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundu.

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Ovakışla Beledesi'nde yapımı devam "Gençlik Merkezi" inşaatında incelemelerde bulundu.

Köye dönüş ve reabilitasyon projesi kapsamında Ovakışla beldesinde, ihalesi Ahlat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan ve inşaatı halen devam etmekte olan Ovakışla Gençlik Merkezini inşaatını gezen İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, yapılan işleri yerinde görerek incelemelerde bulundu. Ovakışla Beldesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi 590 metrekare kapalı spor sahası, 6 adet etüt salonu, 2 adet engelli, 10 adet bay ve bayan WC'leri, 2 adet soyunma odası, 6 adet duş kabini, 1 adet masa tenisi odası, 1 adet satranç odası, 1 adet kafeterya ve 1 adet müdür odası olmak üzere toplam bin 164,32 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Gençlik merkezi beldenin ve belde de bulunan okulların kapalı spor salonu ihtiyacını ve sosyal faaliyetlerde de kullanabilecekleri spor kompleksinin Ovakışla beldesi için önemine vurgu yapan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, yürütülmekte olan inşaatın bir an önce tamamlanarak Belde halkına hizmet vermesi için işlerin hızlandırılması talimatını ilgililere vererek inşaat alanından ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tekbıyıkoğlu Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title