Haberler

Outlet Center İzmit'te Sevgililer Günü!

Güncelleme:

Sevgililer Günü alışverişleri için; markalı ve uygun fiyatlı ürünlerin satışa sunulduğu Outlet Center İzmit'e gelenler alışverişin keyfini doyasıya çıkartacak.

Outlet Center İzmit; 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan keyifli etkinliklerle, avantajlı alışverişe keyif katacak. Etkinlik kapsamında; çiftlere çiçek dağıtımı yapılırken, merkezi ziyaret eden müşteriler müzik grubunun güne uygun romantik şarkılarına eşlik edilebilecek.

Oyuncaklardan cep telefonuna, saatten tablet bilgisayara, mücevherden kozmetiğe, ayakkabıdan tekstile kadar sunduğu geniş ürün yelpazesiyle 200'ü aşkın markanın aynı çatıda buluştuğu Outlet Center İzmit'te, sevgililer; yılın 365 günü olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de hediyelerini fabrika satış fiyatlarıyla alabilecek.

Sevgililer Günü alışverişinizde de Citroën C4 Cactus kazanma şansı devam ediyor. Yapılan alışverişler ne kadar fazla olursa Citroën C4 Cactus kazanma şansı da o kadar artıyor.

25 Ocak 2016 Pazartesi günü başlayan Çekiliş Kampanyası, 01 Mayıs 2016 tarihine kadar sürecek. Kampanya süresince, Outlet Center İzmit bünyesindeki mağazalardan yapılan toplam 100TL'lik her alışveriş için 1 şans kuponu veriliyor.

Outlet Center İzmit'in Çekiliş Kampanyasında verilecek ikramiyeler; 1 kişiye Citroën C4 Cactus 1.2VTI M/T FEEL SY AB 16G E6 Beyaz - 2015 Model binek otomobil, 5 kişiye iPhone 6s 16GB Silver (Hat ve kart hariç), 5 kişiye iPad Air 2 Wi-Fi 16GB Silver, 10 kişiye Apple Watch Sport 38mm (Gümüş rengi, alüminyum kasa ve beyaz spor kordon) ve 25 kişiye birer adet 500TL tutarında Outlet Center İzmit'te kampanyaya dâhil mağazalarda kullanılmak üzere geçerli Outlet Center İzmit Hediye Çekidir.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title