Haberler

Outcast, Prömiyeri ile izlenme rekoru kırdı!

Güncelleme:

Dünyanın 1 numaralı eğlence markası FOX Networks Group'un ilk orijinal yapımları arasında yer alan Outcast, prömiyeri ile sosyal medya, dijital yayın ve ekran yayınlarının toplamıyla 26 milyon izleme rakamına ulaştı. Efsane dizi The Walking Dead'in yaratıcılarından Robert Kirkman imzalı Outcast, 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla 125 ülkede aynı anda Haziran'da FX ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Şimdiden 2. sezonu için yayın onayı alan Outcast, çocukluğundan beri şeytani güçler tarafından rahatsız edilen Kyle Barnes'ın hikayesi ile şeytani ve kötü ruhların gizemli dünyasını korku ve gerilim türü ile ekranlara getiriyor.

Outcast prömiyer döneminde Avrupa, Asya ve Latin Amerika'da yapılan ölçümlerde, Amerika dışında 26 milyon izleme rakamına ulaşarak rekor kırdı. Outcast, ilk bölümüyle iki hafta boyunca dijital ve sosyal medya platformları, FOX Networks Group'un internet yayın servisi FOX Play, Facebook ve Youtube'da gerçekleşen yayınları ile toplamda 18.7 milyon kişiye ulaştı. Dizinin televizyon yayınını ise tekrarlarıyla beraber 7.4 milyon kişi izledi. Outcast Türkiye'de de prömiyer haftasında Facebook'ta 2 milyon izleyici erişimi ve 300 bine yakın izleme sağladı.

Dünya'dan rakamlar

Latin Amerika'da FOX yayını ile Outcast, %22 izleme oranı alarak rakipleri arasında en çok izlenen yayın olmayı başardı ve tüm yayın mecraları toplamında 11.3 milyon kişiye ulaştı. Asya-Pasifik bölgesinde ise 3.6 milyon izlenmeye ulaşan dizi ile o bölgedeki en başarılı lansmana imza atıldı. Prime time ortalama hesaplamalarına göre dizi prömiyeri yayın diliminde Malezya'da %1744 bir artışa sebep olurken, Kore'de izleme oranları dört, Avustralya ve Filipinler'de iki katına çıktı. Avrupa'daki 11.2 milyonluk rakam ise bir sonraki yayınlar için benzersiz bir başarı hikayesi yarattı. Portekiz'deki dizi prömiyeri FOX kanalının Nisan'dan bu yana en iyi Pazartesi yayını olarak kayda geçti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Walking Dead Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title