Haberler

Otyakmaz'dan Transfer Müjdesi

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, devre arasında transferler yapacaklarını söyledi.

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, devre arasında transferler yapacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sivas ekibinin başkanı Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Otyakmaz, "Takımımız bugün iyi mücadele etti. İlk 5-10 dakika içerisinde birkaç pozisyon verdik ama olmayan penaltı pozisyonuna kadar, bence tabii ki çok iyi mücadele ettik. Ama ikinci yarıda skoru yakalamak için riskler aldık ve pozisyonlar verdik, pozisyonlarda bulduk. Beşiktaş'ı tebrik ederim, liderliğini kutlasın" ifadelerini kullandı.

"Ben penaltı pozisyonunun, penaltı olmadığını düşünüyorum" diyen Mecnun Otyakmaz, "Hocamızla ve futbolcularımızla konuşmadık. Yarın izinliler salı günü değerlendiririz" dedi.

"Devre arasında transfer yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde gelen bir soru üzerine, Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Tabii ki. Hocamızla transferler için konuştuk ama şimdi bahsetmeye gerek yok. Devre arasında transferler olacak" yanıtını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title