Haberler

Otso'nun Hedefinde 2 Proje Var

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, OTSO hizmet binası ile 32 derslikli okul projesinin yapılacağını söyledi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, OTSO hizmet binası ile 32 derslikli okul projesinin yapılacağını söyledi.

OTSO'da gerçeklerleştirilen seçim sonucunda 2. dönem OTSO Başkanı seçilen Servet Şahin, bir önceki dönemde yarım kalan 2 projeyi tamamlamak istediklerini söyledi.

OTSO Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Şahin, "Bir müddet önce yapmış olduğumuz oda organları seçiminde çok değerli üyelerimizin takdir ve teveccühü ile 4 yıl daha görev yapmak üzere tekrar oda başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Bu teveccühe layık olmak, tabi ki gurur verici ancak, aynı zamanda yeni sorumluluklar da yüklenmiş oluyoruz. Bir önceki dönemde yarım kalan iki projemiz vardı. Bunlar; Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'na önümüzdeki 50 yıl hizmet verebilecek çağdaş ve modern bir hizmet binasını yapmak ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılması protokole bağlanan 32 derslikli bir meslek lisesini Ordu'ya kazandırmak. İnşallah önümüzdeki iki yıl içerisinde bu hedeflerimizi tamamlar, her iki birimi çok değerli Ordu'luların hizmetine sunarız" dedi.

Yeni dönem için bazı temel stratejik hedeflere ulaşmayı planladıklarının altını çizen Başkan Şahin, "İl ekonomisinin kalkınmasında iki sektörü ön plana çıkarmak istiyoruz. Kültür-Turizm ve bunlara bağlı olarak hizmetler sektörü. 4 yıllık görev süremizde kültür ve turizm yatırımlarının mevcut halinin iki katına çıkarılması, yani, yatırıman yüzde 100 büyümesini ve turizmin kültür faaliyetleri ile entegrasyonun sağlanmasını ikinci temel stratejik hedef olarak öngörmekteyiz. Bu hedefe ulaşmak için yatırımcı temini ve ilin turizm kültür yatırım potansiyellerinin tanıtımı için gerekli toplantılar arama konferansları yapmayı ve broşür ve diğer tanıtım materyalleri üretmeyi, AB ve Kalkınma Ajansı Projeleri ile bu çalışmaları güçlendirmeyi planlıyoruz. Diğer bir temel stratejik hedefimiz, Ordu-Fatsa- Ünye küçük ve orta ölçekli imalat sanayinin mevcut organize sanayi bölgeleri içinde entegrasyonunu sağlayarak, en azından bir sektörde kümeleşme çalışmalarını başlatmak ve sektörün ulusal marka haline gelmesini sağlamaktır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Servet Şahin Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title