Haberler

Otso ile Türkiye Finans Arasında Kredi Protokolü İmzaladı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Türkiye Finans Bankası arasında kredi protokolü imzalandı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Türkiye Finans Bankası arasında kredi protokolü imzalandı.

OTSO'da gerçekleşen imza törene OTSO Başkanı Servet Şahin, Türkiye Finans Bankası Karadeniz Bölge Müdürü Şefik Gündoğdu katıldı. İmza töreni öncesinde bir konuşma yapan Karadeniz Bölge Müdürü Şefik Gündoğdu, "OTSO üyelerine Türkiye Finans olarak bir kredi paketi hazırladık. Bu kredi paketinin bir takım avantajları var. Ordu'daki işletmelere bir takım avantajlar getiriyor. Bankacılık hizmet görevleriyle ilgili yüzde 50'lik bir görev indirimimiz var. Artı kredi başvurularında bir taahhüdümüz var. 50 bin TL'ye kadar olan başvuruları şubemiz 2 iş günü içerisinde şubemiz sonuçlandıracak. 50 TL'nin üstündeki talepleri 5 iş günü içerisinde sonuçlandırıp bitirecek" dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ise, "Tüccarımıza, sanayicimize yardımcı oldukları içini hayırlı bir işe vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Kredi Garanti Fonu'ndan bahsetti bölge müdürüm. Zaten odamız bünyemizde, Kredi Garanti Fonu, Ordu'ya odamızın desteğiyle geldiler. Biz de odamızda ücretsiz yer verdik. Kredi Garanti Fonu'nda da çalışmanız bizimde odamızın da, şubemizde burada kalmasına destek oluyor. En azından 2 - 3 kişide olsa burada istihdam sağlıyor. Üyelerimizin, Trabzon, Samsun'a gitmesini önlüyor. Kredi Garanti Fonu'nun çalışması bizim içinde iyi çünkü biz yaşatmak zorundayız. O konuda da teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi uygun şartlarda, yatırımcıya güzel sunumlar yapıyorsunuz. Getirdiğiniz şartlarda ülkemizin inançlarına uygun şartlarda geliyor. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şahin ve Gündoğdu protokolü imzaladı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Finans Servet Şahin Gündoğdu Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title