Haberler

Otso Birleştirilmiş Meslek Komitesi Toplantısı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO), birleştirilmiş meslek komitesi toplantısını gerçekleştirildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO), birleştirilmiş meslek komitesi toplantısını gerçekleştirildi.

OTSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya OTSO Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, yönetim kurulu üyeleri ve meslek komitelerinin üyeleri katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan Meclis Başkanı Ufuk Ünal, her meslek komitesinin ayrı ayrı sorunları olduğunu belirtirken, "Ticaret Odası seçimlerinin ardından yaptığımız ilk birleştirilmiş meslek komitesi toplantısını icara etmek üzere toplandık. Ben öncelikle 26 meslek komitemizin seçilerek gelen çok değerli komite üyelerimizi tebrik ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve Komiye üyeleri olarak bizlerin büyükşehir olan Ordumuza katkı sağlamak adına yapmamız gereken işleri iki başlık altında toplayabiliriz. Altınordu ve ilçelerimiz de dahil olmak üzere yapılan yatırımları takip edeceğiz. Aynı zamanda öncelik sırası Ordumuzun ihtiyacı olan yatırımları da büyükşehir olan ilimize kazandırmak için birlikte mücadele vereceğiz.Öte yandan her meslek komitemizin ayrı ayrı sorunları var. Bu sorunları da tespit edip çözüme kavuşturmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Servet Şahin Ufuk Ünal Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title