Haberler

Otsad Yöneticilerinden Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD) Yönetim Kurulu Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD) Yönetim Kurulu Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Vali Münir Karaloğlu, ziyarette OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk ve yönetim kurulu üyelerinden Antalya pazarının Ortadoğu'ya açılması için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. OTSAD üyelerine desteklerini dile getiren Vali Karaloğlu, Antalya'nın Ortadoğu'da her insan grubunun talebini karşılayacak imkanı olduğunun altını çizerek, Antalya'da Ortadoğulu ve Arap turistin tercih ettiği yeşilin ve çağlayanlarıyla, şelaleleriyle serinliğin olduğunu anlattı.

Antalya'yı Ortadoğu'da iyi anlatmak gerektiğini kaydeden Vali Karaloğlu, "Bir Bursa'yı, Trabzon'u tanıtır gibi Antalya'yı tanıtmamak lazım. Farklı kesimlere Antalya'yı tanıtmak lazım. Bursa'ya, Trabzon'a gelen yine gelsin, daha çok gelsin. Bugüne kadar hiç Türkiye'ye gelmeyen Avrupa'ya giden Ortadoğulu ve Arap bir kesim var. Onların yönünü ve yolunu nasıl Avrupa'dan Türkiye'ye çevireceğiz. Buna hep birlikte cevap arayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title